- 29 Ocak 2023
- 15.919
- 8.949
- 1.203
bunlar daha doue , oğuz alamıyor bizde orta sahaya sağlam adam bekliyoruz okayı bile getiremez gibi bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2alternatif zeki 3alternatif bunyaminGökhan Dinç: "Doue'nin 2. alternatifide hazır 3. alternatifide hazır."
Lan şimdi küfür şov yapacam
Bizim dueye değil duenin bize yalvarması lazım herif 10 bin euroya oynuyodur bizde 1.2 m euro kazanacak
Şuraya bak ya herifi 10 bin eurodan 1.2m euroya geçirmek için biz yalvarıyoruz
Admire bos sorular sormayalim lütfenKaç kişiyle oynanıyor?
Fazla diye bir şey yok üstad. 10 ay boyunca 3 günde 1 maça çıkıyorsun. Her topçu Barış gibi 70 maça çıkamaz üst üste. Hepsi 2000 üstü dakika alacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi bile 8 maç. Önü arkası bir sürü lig maçını etkileyecek bu takvim.Hak veriyorum rdas dediğin sistemde gayet iyiydi. O zaman da Zaha boşa çıkıyor. Bana kalırsa Zaha yada Ziyech’den biri fazla. Hangisi olduğuna sisteme göre hoca karar verecek ama biri şutlanmalı
SenceKaç kişiyle oynanıyor?
Wanda gorusmezdi bilewanda bu ibramla görüşse istanbula yat turuna bile gelmezlerdi

Abarttım anlaşılmak için150 bin euro alıyor, 10 bin euro değil
Yarattığı farkta çok büyük oldu 2 sene şampiyon olduysak bizzat Abdülkerim farkıyla olduk Oğuz'da bu hataya düşmemek lazımdı hele ki Kerem ayrılacaksa çoktan bitirmeliydik.Şu Oğuz mevzusu hele öyle failki, ismini anıyorsun bir de, yarın başkası alırsa kendi kendini rezil edeceksin.
Abdülkerim 1 günde alındı bu kulübe.
Bunun sebebi cezaya bağlı x2 ihtimaliydi yapılan hesaba göre, 5 yıllık sözleşme için 6 aylık bedele denk gelen bonservisi kesmişler. Oyuncu haklı bulunmuş demek bu kısmen çünkü haksız fesih ceza da doğurur.Gökhan Dinç: "Bugün Galatasaraylı yöneticilerle konuştum Tete için 5 m euro'yu gözden çıkarmıştık diyor Allahtan yarısını vermişler diyorlar."
Cezayı tete ödemiyo mu biz niye 5i gözden çıkarıyoruzGökhan Dinç: "Bugün Galatasaraylı yöneticilerle konuştum Tete için 5 m euro'yu gözden çıkarmıştık diyor Allahtan yarısını vermişler diyorlar."
O zaman Ziyech, Yunus, Tete, Kerem, Zaha, Barış hepsini de tutalım. Nasılsa lazım olur