Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan şimdi küfür şov yapacam

Bizim dueye değil duenin bize yalvarması lazım herif 10 bin euroya oynuyodur bizde 1.2 m euro kazanacak

Şuraya bak ya herifi 10 bin eurodan 1.2m euroya geçirmek için biz yalvarıyoruz

150 bin euro alıyor, 10 bin euro değil

Hak veriyorum rdas dediğin sistemde gayet iyiydi. O zaman da Zaha boşa çıkıyor. Bana kalırsa Zaha yada Ziyech’den biri fazla. Hangisi olduğuna sisteme göre hoca karar verecek ama biri şutlanmalı
Fazla diye bir şey yok üstad. 10 ay boyunca 3 günde 1 maça çıkıyorsun. Her topçu Barış gibi 70 maça çıkamaz üst üste. Hepsi 2000 üstü dakika alacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi bile 8 maç. Önü arkası bir sürü lig maçını etkileyecek bu takvim.

Gökhan Dinç: "Bugün Galatasaraylı yöneticilerle konuştum Tete için 5 m euro'yu gözden çıkarmıştık diyor Allahtan yarısını vermişler diyorlar."

Şu Oğuz mevzusu hele öyle failki, ismini anıyorsun bir de, yarın başkası alırsa kendi kendini rezil edeceksin.

Abdülkerim 1 günde alındı bu kulübe.
Yarattığı farkta çok büyük oldu 2 sene şampiyon olduysak bizzat Abdülkerim farkıyla olduk Oğuz'da bu hataya düşmemek lazımdı hele ki Kerem ayrılacaksa çoktan bitirmeliydik.

Oğuz transferi yatmış kesin çünkü haftalardır bir gelişme yok, niye gidip pazarlık yaptık onu da bilmiyorum lazım mı değil mi kendileri bile bilmiyor sanırım.

Gökhan Dinç: "Bugün Galatasaraylı yöneticilerle konuştum Tete için 5 m euro'yu gözden çıkarmıştık diyor Allahtan yarısını vermişler diyorlar."
Bunun sebebi cezaya bağlı x2 ihtimaliydi yapılan hesaba göre, 5 yıllık sözleşme için 6 aylık bedele denk gelen bonservisi kesmişler. Oyuncu haklı bulunmuş demek bu kısmen çünkü haksız fesih ceza da doğurur.

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarının tepki göstereceği çok zaman var. Temmuz var Ağustos var Eylül var gerekirse hep beraber eleştiririz benim derdim birinin savunucusu olmadım ben sadece böyle inanıyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt