Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat’ın olayı PR
Maruf için Urfa’dan kovdular biz niye aldık diyorlar, İbrahim’in kankası belliki

İbrahim iyidir belki dedik ama yok Urfaspor olarak değiştirirler ismi bir kaç aya
Rezalet bir yönetim kadrosu.

Kadro korunuyor allahtan ondan da şüphem var sanchezi ve barışı satmak için kıvranıyorlar.

Olm bunlar bek olanı diye abisinin menajeriyle görüşmeler yapıyor olmasın. Daha kötü olanı için deha fazla bonservis ve maaş vermeyelim bu süreçte.

Beşiktaşın transferine dönecek diye çok korkuyorum bu işten.

Barış’ın kaldığı bir senaryoda Ziyech’e ihtiyaç yok aslında. Fazla lüks kaçıyor. On numara oynatsan olmuyor. Hoca da orda çok denemedi zaten. Mecbur sağ kanat oynayacak. Barış maşallah bayır domuzu gibi ne sakatlanıyor ne yoruluyor maçların %99’unda oynar muhtemelen. Ziyek’i ne yapak
Nazar degdireceksin rts. Anma ṣöyle ṣeyleri

Erden Timur-İbrahim Hatipoğlu değişimi epey sancılı olacak belli oldu o. Kalan sürelerde daha çok sinir uçlarımızla oynayacak yönetim.

25 milyon taraftarı olan bir camianın başkanı, yöneticisi olduysan biraz sorumluluk alacaksın , elini taşın altına koyacaksın.
Bu işte ciddi mesai harcayacaksın ve o transferleri söz verdiğin gibi zamanında bitireceksin.
Her gün başka bahane uydurmaya başladılar, tepkinin giderek büyümesi ve yangına dönüşmesi yakındır.

Tere imza parası almadı mı aldı üstüne bu kadar açıklama yapıldı. Aldığı imza parası zaten cezayı ödüyor. Bonservisle gelmiş gibi oldu. Kendisi ücret alamadı takıma gitti para.

Gökhan Dinç: "Bende diyorum ki Boey gitti mi(gitti), bu takımın bir ihtiyacı var mı(var), geçen seneden beri birileri çalışıyor mu buna, abi hiç mi temasa geçilmez bu zamana kadar tamam sevgili kardeşim Doue Avrupa şampiyonasında mıydı ?."
Lan demin yangin yapmayin demiyormuydu bunlar? Simdi kendileri yangin yapiyor🤣

Bunlar o kadar beceriksiz ki

Erdeni afiyetle yediler,hiçbir şeyde katkıları olmamasına rağmen varmış gibi göstermeye çalıştılar

Duyulan güvensizliği kırmak,bizde yaparız demek için bile sağbek ya da osdan birini halledip taraftarı kandırmaları gerekiyodu

Herifler onu bile yapamadı

Bu bambaşka bir beceriksizlik

Tamamda oyuncuya bu durumda yardim etmesen nerde yardim edecen? bu parayi ona ödetirirsen tamamen kayip edersin. Birde o acidan bakmak lazim.
Ne alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.

Aldığı imza parasından düşük ödenecek ceza.

Erden Timur-İbrahim Hatipoğlu değişimi epey sancılı olacak belli oldu o. Kalan sürelerde daha çok sinir uçlarımızla oynayacak yönetim.
Sportif direktör diye takılan adamın görevi ne bizim kulüpte. Hep Hatipoğlu konuşuluyor da bu adam nerede ne işlerle muhattap oluyor altı üstü 2 tane oyuncu alınacak lan menajere yetki versen mertens gibilerini gider anlaşır ağustosa beklenenler için. Bu adam ne yapıyor ve para alıyor kulüpten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt