Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezalet bir yönetim kadrosu.Nihat’ın olayı PR
Maruf için Urfa’dan kovdular biz niye aldık diyorlar, İbrahim’in kankası belliki
İbrahim iyidir belki dedik ama yok Urfaspor olarak değiştirirler ismi bir kaç aya
Nazar degdireceksin rts. Anma ṣöyle ṣeyleriBarış’ın kaldığı bir senaryoda Ziyech’e ihtiyaç yok aslında. Fazla lüks kaçıyor. On numara oynatsan olmuyor. Hoca da orda çok denemedi zaten. Mecbur sağ kanat oynayacak. Barış maşallah bayır domuzu gibi ne sakatlanıyor ne yoruluyor maçların %99’unda oynar muhtemelen. Ziyek’i ne yapak
Nöbet bitse ne olacak ki sonrakide benzer ondan sonrakide benzer ne zaman transfer dönemi biter o zaman insanlar rahatlar o zamana kadar sinir olmaya devam ederiz.Postlara hız verelim bitsin bu nöbet
Tamamda oyuncuya bu durumda yardim etmesen nerde yardim edecen? bu parayi ona ödetirirsen tamamen kayip edersin. Birde o acidan bakmak lazim.Şunu fenerliler bile iddia etmez ya, bilançoda gösterirsen sevinirim bu iddianı zira kap’a yanlış bilgi vermek suç.
Revizyon şart rnktsNöbet bitse ne olacak ki sonrakide benzer ondan sonrakide benzer ne zaman transfer dönemi biter o zaman insanlar rahatlar o zamana kadar sinir olmaya devam ederiz.
Maşallah dedim ama haklısın yine deNazar degdireceksin rts. Anma ṣöyle ṣeyleri
Lan demin yangin yapmayin demiyormuydu bunlar? Simdi kendileri yangin yapiyorGökhan Dinç: "Bende diyorum ki Boey gitti mi(gitti), bu takımın bir ihtiyacı var mı(var), geçen seneden beri birileri çalışıyor mu buna, abi hiç mi temasa geçilmez bu zamana kadar tamam sevgili kardeşim Doue Avrupa şampiyonasında mıydı ?."
Ne alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.Tamamda oyuncuya bu durumda yardim etmesen nerde yardim edecen? bu parayi ona ödetirirsen tamamen kayip edersin. Birde o acidan bakmak lazim.
Babam mı düşürdü medyaya haberleri diyene bak yaGökhan Dinç: "Doue anlaşıldı haberleri medyaya düşünce menajeri sürekli istekleri arttırdı."
Tete ödüyo zaten cezayı?Ne olacakti? Ceza durumda oyuncuyami ödetecekler? Öyle ikna olurmuydu oyuncu.
Sportif direktör diye takılan adamın görevi ne bizim kulüpte. Hep Hatipoğlu konuşuluyor da bu adam nerede ne işlerle muhattap oluyor altı üstü 2 tane oyuncu alınacak lan menajere yetki versen mertens gibilerini gider anlaşır ağustosa beklenenler için. Bu adam ne yapıyor ve para alıyor kulüpten.Erden Timur-İbrahim Hatipoğlu değişimi epey sancılı olacak belli oldu o. Kalan sürelerde daha çok sinir uçlarımızla oynayacak yönetim.