Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.
zaten bastan ceza alınacagı belliymiş ki cezayı kimin ödeyecegi konusunda anlasmıslar tete de kabul etmis. surpriz bir durum degil. hicbisey olmaz.

Özetle kaybettiği parayı kazanmak da ellerinde menajeri çalışıp bir Arap kulübüne oyuncuyu saplayabilir. 2. ligde falan 6-7 milyon euro yıllık indirip 2 sene sonra yine avrupaya yada brezilyaya dönebilir.

12 milyon euro bons getir yol alın bilader.

Erden Timur dürüst, çalışkan ve sempatik bir karakterdi aynı zamanda iletişim kurarken insanların güven duyabileceği birisi o yüzden Wanda İstanbul'a gelip gezdi sonrasında hayran kaldı Icardi'yi getirdi.

Siz hiç Wanda Nara ve İbrahim Hatipoğlunun böyle bir gezi yapabileceğine inanabiliyor musunuz mümkün değil derim.

Erden Timur yanlışları olsa bile tecrübe kazanarak ilerliyordu tek diyeceğim umarım hak ettiği başkanlığa kısa sürede ulaşır.

Buna emin miyiz yav. Bonservisli heriflerle sırf muhabbetine görüşüp kamilin birini kiralık opsiyonlu getireceğiz gibime geliyor bana.
Erden bu dönem limit cart curt rahatız para harcayabiliriz dedi

Dursun hemen cenki iboyu getirdi

Para harcayamıyoken yoktu hiçbiri

Bi de adamın emeğine göz diktiler biz olmasaydık yapamazdı diyip

Ya Gravenberch ya istifa
:D
Resim

Keşke kulüp Erden Timur'a satılsa bunun yanında Florya ve Ada liseye kalsa kendi aralarında partileyip yesinler bize vizyon lazım.

Şu görüntüyü vermeleri kendilerinin reklamını yapmaya meraklı olduklarını düşündürttü bana. Daha önce de yazdım. Erden Timur, Icardi gibi bir aura yarattı yöneticilikte. Bunu görenlerin kıskanmaması mümkün değil. Acun da bu sebeple bu işe girdi muhtemelen. Bizdekileri de bol bol kamera önünde sırıtırken görürüz.

Fark şu ki Erden Timur bunu planlayarak yapmadı.

zaten bastan ceza alınacagı belliymiş ki cezayı kimin ödeyecegi konusunda anlasmıslar tete de kabul etmis. surpriz bir durum degil. hicbisey olmaz.
Bencede ödesin, zaten verdigi katkiya göre o bize borclu. Ama sanmiyorum kulüp bu durumda oyuncuyu yalniz biraksin hele o düsük miktarda. Neyse yav cokta büyük sorun degil. Cas'i bekleyim.

Şu kulübün menfatini düşünmeyin aga yeter artık, yok kuruşu muruşu hesaplıyolarmış, yok çöpe atcak paramız yok zar zurt, yapamıyoruz beceremiyoruz deyin çekilin. Ennn ihtiyacımız olan boş bölgeye 1-2 milyonluk adamın 15-20 gündür pazarlığı sürer mi, Bissaka geliyo sanki. Özürleri kabahatlarındsn büyük, menejer sıkıntıymış,pühhhh sizin yapcağınız işe. Sabırmış neyin sabrı, utanmaz arlanmazlar.

Tag mag mı açsınlar bişiler, bunların beynine vura vura yaptırcaz transferi bu anlaşıldı. Para mara yok demesinler dar ağacına asarız bu çapsızları. İlk maçta stada gömeriz bunları

Şu görüntüyü vermeleri kendilerinin reklamını yapmaya meraklı olduklarını düşündürttü bana. Daha önce de yazdım. Erden Timur, Icardi gibi bir aura yarattı yöneticilikte. Bunu görenlerin kıskanmaması mümkün değil. Acun da bu sebeple bu işe girdi muhtemelen. Bizdekileri de bol bol kamera önünde sırıtırken görürüz.

Fark şu ki Erden Timur bunu planlayarak yapmadı.
Planla değil çalışarak oluyor o işler

Zaten böyle bir ceza beklendiği için ona 3.1 milyon imza parası verildi ve maaşı bir tık yüksek oldu. Bu zaten sözleşme imzalanmadan adamla konuşuldu yani ne ona ne de başkasına bir sürpriz olmadı. O yüzden bir yardım olmaz.
Imza parasi bu kücük ceza icinmi verildi? Adamin degeri bikere 25m€ du. Bunu unutmamak gerekir.

Abdurrahim Albayrak transfer yapabiliyorsa Hatipoğlu da yapar adamın tipinden bıyığından size ne? Tamam bizde eleştiriyoruz ama saçma sapan argümanlar söylüyorsunuz. Etik bulmuyorum bu tip elestirilerini. Adam napsin yarın estetik ameliyata mi girsin ne istiyorsunuz?
bıyık aldırmak için ameliyata gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt