Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak transfer yapabiliyorsa Hatipoğlu da yapar adamın tipinden bıyığından size ne? Tamam bizde eleştiriyoruz ama saçma sapan argümanlar söylüyorsunuz. Etik bulmuyorum bu tip elestirilerini. Adam napsin yarın estetik ameliyata mi girsin ne istiyorsunuz?
Yapsın usta elini kolunu bağlayan mı var, para var liste var, koskoca Okan hoca yalan mı söylüyor, istediğimizi alacaklar sıkıntı yok diye. Kıçı kırıl 1-2 milyonluk adamla 20 gündür uğraşıyo

Abdurrahim Albayrak transfer yapabiliyorsa Hatipoğlu da yapar adamın tipinden bıyığından size ne? Tamam bizde eleştiriyoruz ama saçma sapan argümanlar söylüyorsunuz. Etik bulmuyorum bu tip elestirilerini. Adam napsin yarın estetik ameliyata mi girsin ne istiyorsunuz?
Eray haklısın da
Allah'ını seversen şuna bi bak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240712-003816.webp
    Screenshot_20240712-003816.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 23
Yapsın usta elini kolunu bağlayan mı var, para var liste var, koskoca Okan hoca yalan mı söylüyor, istediğimizi alacaklar sıkıntı yok diye. Kıçı kırıl 1-2 milyonluk adamla 20 gündür uğraşıyo
Bu onların vasifsizligini gösterir. Bunu bende savunuyorum zaten. Ama öyle bir konuşuluyor ki şu tipte adamla hangi oyuncu görüşür eder falan çocukça şeyler

Yalnız bu Koç’un hukukçuları sürekli patlıyor.

Kruse hayatının hatasını yaptı dedi 7.5 m euro ödediler. Tete’de çok yüksek bonservis riski var dedi 2.5 çıktı.

8 numara için birşey demiyorum o bölge için hem beklenilir hemde çok iyi oyuncular kovalanır.Ama abicim sağ bekide bitirin artık ya. Bu kadar mı beceriksizsiniz anlamadık ki? 15 gündür doue peşinde koşuyosunuz.

allahtan takımda çok eksik yok denk gelir de bala mala 2 adam alabilirler belki ya

Imza parasi bu kücük ceza icinmi verildi? Adamin degeri bikere 25m€ du. Bunu unutmamak gerekir.
Sonuçta bu cezaya göre yapıldı o kontrat ve o madde de ona göre konuldu yani sürpriz bir şey olmadı. Buna göre anlaşılmıştı ve yardım etmeden ona göre de devam eder. Zaten bu ceza olaylarından bağımsız en kötü kiralık gidecektir Tete her türlü yabancı sınırından dolayı.

Demek istedigim su, o 2 m€ tamamini teteye ödetmezler. Kismen bile olsa yardimci olurlar, öbür türlüsünde hemen sat arabistana cünkü verim alamasin daha. Aidiyet duygusunu tamamen kaybeder. Yanlis mi? Ve dedigim gibi cas'i beklemek gerekir.
Sözleşme sonrası ET açık açık az da olsa risk var, bu riski oyuncuya verdik dedi.

Sana X adam bonservisimi aldım diye geliyorsa ve kendinden eminse dersinki okay ama bir şey olursa risk sende, yoksa bedava diye almazsın bu da o mevzu.

Oğulcan’da da o ödemeliydi ama maaşı çok düşük diye bizimkiler centilmenlik yaptı.

Bencede ödesin, zaten verdigi katkiya göre o bize borclu. Ama sanmiyorum kulüp bu durumda oyuncuyu yalniz biraksin hele o düsük miktarda. Neyse yav cokta büyük sorun degil. Cas'i bekleyim.
Biz o mallığı çok yaptık bir daha yapana hakkım helal değil

Bu ülkede kim bilir kaç tane gsli son parasını kulübe vermiştir biliyomusun

Sen o paraları "dur yaw teteye ayıp olmasın ben ödiyim" diyip hangi yüzle verebilirsin ki

Gidecek ve kendi cezasını ödeyecek

Oğulcanda yedik bu haltı nolduğunu gördük ,omarda yedik ne olduğunu gördük,eşşek bile 3 kere düşmüyo aynı çukura

Herifin tipi ne alaka sanki Beşiktaş'ın yeni şu kel olan 2. Başkanı çok karizmatik 😂

Adam gitti 24 saat içinde Rafa'yi getirdi bugün de İtalya'ya uçmuş diyorlar İmmobile için. Büyük ihtimal yarın onu da alıp gelir.

Yani demem o ki tip mip hikaye sende iş bitirici bir yönetici yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt