Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
Bazı yorumlara kafa atıp, burnunu kırmak istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
x ten baktım son 16 saatte öye bir haber yokBild Gazetesine göre Hannover bize dava acacakmis.
Köhn icin anlasilan ödemelerini yollamamissiz...
Mahkemelerden çıkamıyoruz nasıl transfer yapacağız?Bild Gazetesine göre Hannover bize dava acacakmis.
x ten baktım son 16 saatte öye bir haber yok
m.bild.de
Bunlar harbi harbi immobileye yıllık 6 milyon maaş mı verecek. Diğerine de 10 milyon euro totalde 16 milyon euro.
8 milyon euro da vergisi var 24 milyon euro.
Bankalar birliğine ödemeleri gereken 45 milyon euro var.
Daha 6 ay önce aldıkları teneke herifin 14 milyon Euro bonservisi var.
Ş.ligi şampiyona olsan.
bb+ son 5 transferin ödemelerini çıkaramıyorsun.
Kafayı yemiş mallar.
Bize geldi mi borç ödenmezse kayyum atanacak muhabbeti yapan yavşak medya göreve beşiktaş hangi geliriyle bankalar birliği ödemesini yaptı misal anlatsınlar.
Türk kulüpler yasal takip sürecinin tamamını kullanıyor genelde. Son gün yollarlar muhtemelen de bu işlere girişiyorsak Dursun’a paralar nerede demek lazımBild Gazetesine göre Hannover bize dava acacakmis.
yokta ben x ten baktım ne bileyim senin bild internet sayfasını okuduğunu![]()
Fußball: Zweitligist Hannover 96 droht Galatasaray Istanbul mit Klage!
Ein deutscher Zweitligist wartet bislang vergeblich auf die Millionen-Ablöse. Rechtliche Schritte sind eingeleitet, Galatasaray Istanbul droht eine Klage.m.bild.de
Yalan borcumuz mu var?
Ipwisch 40 veriyor ama Aston 13’e alıyor. Bu Acun çok tehlikeli
Gelen teklifin %30 azını vererek alabiliyorlardı, onu kullandılar işte de 40’ın %30 azı 28 yapıyor. Acun’un tezgahları işteBildiğim kadarıyla aston villa topçusuydu zaten. Geri alma maddeleri falan vardır onu kullanmışlardır
Rezalet yav. Sorsan ekonomi çok iyiBild Gazetesine göre Hannover bize dava acacakmis.