Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4967.webp

Kerem’i tutarız. Mümkünse Oğuz’u da almak lazım devre arası BAY-Kerem’i bir anda kaybedebiliriz diye ama Alanya’ya boyun eğmemek lazım

Bunlar harbi harbi immobileye yıllık 6 milyon maaş mı verecek. Diğerine de 10 milyon euro totalde 16 milyon euro.

8 milyon euro da vergisi var 24 milyon euro.

Bankalar birliğine ödemeleri gereken 45 milyon euro var.

Daha 6 ay önce aldıkları teneke herifin 14 milyon Euro bonservisi var.
Ş.ligi şampiyona olsan.

bb+ son 5 transferin ödemelerini çıkaramıyorsun.
Kafayı yemiş mallar.

Bize geldi mi borç ödenmezse kayyum atanacak muhabbeti yapan yavşak medya göreve beşiktaş hangi geliriyle bankalar birliği ödemesini yaptı misal anlatsınlar.

Gerçekten bu iki fbjk denen şikeci camialar bu paraları nasıl veriyor.,
Ayrıca bu konuda medya şerefsizde bizim başımızdaki adamlara ne diyeceksin.Ulan şu dursunu savunayım diyorum ama o uefa tepemizde cümlesini kurduktan sonra artık bende nefret etmeye başladım bunlardan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bild Gazetesine göre Hannover bize dava acacakmis.

Köhn icin anlasilan ödemelerini yollamamissiz...
Türk kulüpler yasal takip sürecinin tamamını kullanıyor genelde. Son gün yollarlar muhtemelen de bu işlere girişiyorsak Dursun’a paralar nerede demek lazım

Ya o tarafa bu tarafa bu kadar kıracağımıza gidip Lemina'ya teklif verseydik belki kulübü ikna olurdu. Daha iyisinide alamaz bu yönetim benim hiç inancım yok.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

bizim Ciro adaşına da üstünlük kuracak bu sezon göründüğü üzere.

bari bizim Ciro tezahüratlarımızı çalmasınlar.

İcardi ve batsla tabiki öndeyiz..
Fakat başımızdakilerin yapacağı yetersiz transferlerle ve yapılmayacak ofansif orta saha transferiyle forvet avantajımız falan kalmaz.
Bence Köhn-zaha tarafı hiç umut vermiyor.
Mertens geçen seneki katkıyı verecekmi..Ligdeki rakipler daha zor olacak.Avrupada praga elendiğimizi falan herkes unuttu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt