- 26 Kasım 2012
- 185.569
- 258.136
- 5.998
Ben halen bissakkanın ve tominayın geleceğini düşünüyorum
mümkün diyil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben halen bissakkanın ve tominayın geleceğini düşünüyorum
Erden Timur olsa belki oturup düşünebilirdim deBen halen bissakkanın ve tominayın geleceğini düşünüyorum
Belli olmaz abi ya ümidim var bakalım görelimErden Timur olsa belki oturup düşünebilirdim de
bunları kim getirecek rtaş
büyük başkan derken iyiydiBu yönetimin amacı futbol ya da X bir şey değil muhtemelen çıkar ilişkisi olduğu kişilere Florya'yı peşkeş çekip sülalesini bile kurtarabilecek paraları kazanmasıdır.
Cumartesi yetkiyi alamazlarsa şuna eminim ki transfer bile yapmayacaklar orayı beklediklerine neredeyse %100 eminim olumsuz kararda taraftara ızdırap çektirecekler.
Başkanı iyi yapan yönetim şeklidir Erden Timur'u tutamayıp hiçbir vasfı olmayan Metin Öztürk'le onu yerken o iş bitmişti.büyük başkan derken iyiydi

Dursun ozbeki destekliyorum,haberin olsun15e 5 sene taksitle aldığın adamın en ölü halinden 1.5 senede 10 milyon euro üstü para kazanıyorsan gayet iyi iştir.
Here we go again yangın tayfaKaya Temel: "Emin Bayram Galatasaray ile kampa gitmeden Westerlo yolunu tutabilir. Bu hafta içi sıcak gelişme yaşanabilir. 4 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan %50 pay."
Bana sorarsan ederi o McTominay'in. UK uyruklu oyuncuların abartılı bonservis rakamları var EPL yüzünden.Ya Doue için 5 verdi isek McTominay için 10 vermişizdir.![]()
Brüt maaş diyorlardı. 2,75 yapar. Di Marzio’nun 3,5’a geliyor işte2.750.000'ydi herhalde maaşı.
1.1-1.2 Milyon Euro civarı ödeyeceğiz yani.
Kaya Temel: "Oğuz Aydın transferinin Ziyech, Yunus, Kerem, Zaha, Tete gibi oyunculardan biri ayrılmadığı sürece açıklanmasını beklemiyorum. Benim aldığım bilgi bu yönünde.
Galatasaray Oğuz'u bugün de açıklayabilir fakat önce bu saydığım isimlerden 1 ya da 2 tanesiyle yollarının ayrılması gerekiyor."