Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimin amacı futbol ya da X bir şey değil muhtemelen çıkar ilişkisi olduğu kişilere Florya'yı peşkeş çekip sülalesini bile kurtarabilecek paraları kazanmasıdır.

Cumartesi yetkiyi alamazlarsa şuna eminim ki transfer bile yapmayacaklar orayı beklediklerine neredeyse %100 eminim olumsuz kararda taraftara ızdırap çektirecekler.

Bu yönetimin amacı futbol ya da X bir şey değil muhtemelen çıkar ilişkisi olduğu kişilere Florya'yı peşkeş çekip sülalesini bile kurtarabilecek paraları kazanmasıdır.

Cumartesi yetkiyi alamazlarsa şuna eminim ki transfer bile yapmayacaklar orayı beklediklerine neredeyse %100 eminim olumsuz kararda taraftara ızdırap çektirecekler.
büyük başkan derken iyiydi

Kaya Temel: "Emin Bayram Galatasaray ile kampa gitmeden Westerlo yolunu tutabilir. Bu hafta içi sıcak gelişme yaşanabilir. 4 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan %50 pay."

14 Aralık sol beki en kısa sürede bitiyoruz demiş adamı zar zor Şubat'ın 7'sinde getirdik üstüne UEFA listesinede yazamadık kaybedilen süreçte puan kaybı olsa şampiyon olamıyorduk.

Sağ bek konusuna bile değinmeye gerek yok 30 m euro oyuncu satışı yapıyoruz neredeyse yarısını hemen alıyoruz bankalar birliğinden Mayıs ayında tamamen çıkıyoruz para lazım dedi sağ beke vasat adam aldı yine sözünü tutmadı.

Salı günü inecek uçak nasıl ki aylarca inmediyse...

Kaya Temel: "Oğuz Aydın transferinin Ziyech, Yunus, Kerem, Zaha, Tete gibi oyunculardan biri ayrılmadığı sürece açıklanmasını beklemiyorum. Benim aldığım bilgi bu yönünde.

Galatasaray Oğuz'u bugün de açıklayabilir fakat önce bu saydığım isimlerden 1 ya da 2 tanesiyle yollarının ayrılması gerekiyor."

Galatasaray, Guela Doue transferini her an açıklayabilir. (Kaya Temel)

Kaya Temel: "Oğuz Aydın transferinin Ziyech, Yunus, Kerem, Zaha, Tete gibi oyunculardan biri ayrılmadığı sürece açıklanmasını beklemiyorum. Benim aldığım bilgi bu yönünde.

Galatasaray Oğuz'u bugün de açıklayabilir fakat önce bu saydığım isimlerden 1 ya da 2 tanesiyle yollarının ayrılması gerekiyor."

Yallah Ziyech

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt