- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.083
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya başımıza yıkılmaz ama gelen parayı hem eksik alıp hemde popülizm uğruna saçma transfer maliyetlerine gömerse( ki yapmışlığı var) dalga geçtiğimiz fb'den beter oluruz. Florya bizim son değerli mülkümüz. Mecidiyeköy'ün ne hale geldiği malum.ya dünya başımıza yıkılır moduda yanlış
art niyetli gizli gündem bile olsa -ki bunun kanıtı yok- bunu herkesin gözü önünde açık açık yapamaz. GS camiası o kadar aptal değil. Ama gidişatı arapsaçına çevirebilir.
benim derdim GS atıyrum 8 seviyede fayda sağlayabilecekken kendi assetleri dahilinde niye 5 -6 ya razı olsun. benim yaklaşımım bu.
göreceğiz. günün sonunda biz taraftarız - bize sunulan izlediğimiz şeyin dışında olayımız yok pek.
bütün bunlara rağmende iyiki fener gibi yol geçen hanı tarzında parayı veren üye olmuyor - tivitter gibi yönetilirdik. mahfolurduk şaka maka.
Rİva örneği yaşanmışken (o günün kurtuluşu Rivaydı - yapan gene Dursun başkandı )Dünya başımıza yıkılmaz ama gelen parayı hem eksik alıp hemde popülizm uğruna saçma transfer maliyetlerine gömerse( ki yapmışlığı var) dalga geçtiğimiz fb'den beter oluruz. Florya bizim son değerli mülkümüz. Mecidiyeköy'ün ne hale geldiği malum.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
bütçe her türlü var bence, daha kerem ve sanchez bence gidecek. ama başkanın düşünceler farklı, yetkiyi alamazsa küstüm diyip transferi rafa kaldırabilirmc tominy ve bisaka için 25-30 milyonluk PAKET varmı sence ahbert
Birçok kez dediğim gibi UEFA tepemizde diyorlar yetki alamadıkları taktirde transfer beklemeyin. Bunların amacı Galatasaray'ın başarısı değil tam tersi tökezlemesi kendi çıkarları dışarıda ceplerini doldurmaları...Bu yönetimin amacı futbol ya da X bir şey değil muhtemelen çıkar ilişkisi olduğu kişilere Florya'yı peşkeş çekip sülalesini bile kurtarabilecek paraları kazanmasıdır.
Cumartesi yetkiyi alamazlarsa şuna eminim ki transfer bile yapmayacaklar orayı beklediklerine neredeyse %100 eminim olumsuz kararda taraftara ızdırap çektirecekler.
Allahım sen gönlümüzde olanı biliyorsun..
Allahım sen gönlümüzde olanı biliyorsun..