Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1720252770938.webp

hafta sonu borsa kapali oldugu icin transfer aciklanmaz gencler pzrtesine kadar bir sey beklemeyin

ya dünya başımıza yıkılır moduda yanlış

art niyetli gizli gündem bile olsa -ki bunun kanıtı yok- bunu herkesin gözü önünde açık açık yapamaz. GS camiası o kadar aptal değil. Ama gidişatı arapsaçına çevirebilir.

benim derdim GS atıyrum 8 seviyede fayda sağlayabilecekken kendi assetleri dahilinde niye 5 -6 ya razı olsun. benim yaklaşımım bu.

göreceğiz. günün sonunda biz taraftarız - bize sunulan izlediğimiz şeyin dışında olayımız yok pek.

bütün bunlara rağmende iyiki fener gibi yol geçen hanı tarzında parayı veren üye olmuyor - tivitter gibi yönetilirdik. mahfolurduk şaka maka.
Dünya başımıza yıkılmaz ama gelen parayı hem eksik alıp hemde popülizm uğruna saçma transfer maliyetlerine gömerse( ki yapmışlığı var) dalga geçtiğimiz fb'den beter oluruz. Florya bizim son değerli mülkümüz. Mecidiyeköy'ün ne hale geldiği malum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dünya başımıza yıkılmaz ama gelen parayı hem eksik alıp hemde popülizm uğruna saçma transfer maliyetlerine gömerse( ki yapmışlığı var) dalga geçtiğimiz fb'den beter oluruz. Florya bizim son değerli mülkümüz. Mecidiyeköy'ün ne hale geldiği malum.

Rİva örneği yaşanmışken (o günün kurtuluşu Rivaydı - yapan gene Dursun başkandı )

bugün mahfolmuş halde - garip gurup detaylar çıkıyor kazdıkça

bugün aynı piyes Florya için konuşuluyor - gene Dursun başkan var..

bile bile lades - geçmişteki yaşanmışlıktan ders çıkarılmamışsa zaten mafolalım ama millet şarabını içsin.

wovlfs bu barış alper tipliyi 21 yaşında aldı
2 sene sürdü takıma girebilmesi
sonra ertesi sene as oyuncu oldu 24 yaşında
27sindede 50ye yakın paraya sattılar
bizim barışda böyle olucak
oyuncu geliştirmeğe odaklanmalıyız doğru squat yapıp

Transfer hususunda umutlanılmaması gerektiği belliydi
Paralı kalemlerle taraftarın gazını alma çalışmaları devam eder yine

Haluklar dahil olmak üzere herkes taraftara yönetim övme derdinde.
Yapmıyormuş gibi görünüyor ama en çok yalakalığı onlar yapıyor bence
Nevzat ve Rodoplar da bu sene aynı şekilde

Bu yönetimin amacı futbol ya da X bir şey değil muhtemelen çıkar ilişkisi olduğu kişilere Florya'yı peşkeş çekip sülalesini bile kurtarabilecek paraları kazanmasıdır.

Cumartesi yetkiyi alamazlarsa şuna eminim ki transfer bile yapmayacaklar orayı beklediklerine neredeyse %100 eminim olumsuz kararda taraftara ızdırap çektirecekler.
Birçok kez dediğim gibi UEFA tepemizde diyorlar yetki alamadıkları taktirde transfer beklemeyin. Bunların amacı Galatasaray'ın başarısı değil tam tersi tökezlemesi kendi çıkarları dışarıda ceplerini doldurmaları...

Allahım sen gönlümüzde olanı biliyorsun..

Transfer dönemi ortasında başına gelebilecek en kötü şey olur bu arada... çünkü "küstüm oynamıyorum" mantalitesine gider o iş - "ne trasnfer yapcam size be" gibi davranılır Galatasaray'ın yararı yoksayılıp.

lig başladığında yeni yönetim falan çıkar

transfer yapılmaz - 1 senelik sportifi çöpe atmış olursun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt