Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi ortasında başına gelebilecek en kötü şey olur bu arada... çünkü "küstüm oynamıyorum" mantalitesine gider o iş - "ne trasnfer yapcam size be" gibi davranılır Galatasaray'ın yararı yoksayılıp.

lig başladığında yeni yönetim falan çıkar

transfer yapılmaz - 1 senelik sportifi çöpe atmış olursun .
Gidene kadar yapar veya aday olacaklardan ortak bir heyet vb oluşturulabilir. Daha önce böyle bir durum oldu mu hatirlamıyorum ama illa bir aksiyon alınır. Istediği kadar küssün. Hatta umarım küser.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Tribün geliri: 43 milyon Euro
Sponsorluklar: 58 milyon Euro
Forma satışı: 35+ milyon Euro
Şampiyonlar ligi: 35 milyon Euro
Sacha Boey: 30 milyon Euro

Bu nedir ya? Nasıl Uefa bize dikti gözü? Bjk/Fb ne yaptı bu süreçte?? Ne gelir buldular? Herifler 6 milyondan sözleşme dağıtıyor. Defolup gitmeli bu ve avanesi. Yazıklar olsun ki karşısına doğru düzgün bir aday çıkamadı.

75 yaşında adamsın 3-5 seneye ölecen

hala mensubu olduğun camianın assetlerini 3 kuruşa vermenin derdindesin

faydası olanların arkasından konuş küstür, her dediğin birbiriyle çelişsin.

senden utanıyoruz

10 sene üst üste cl alsak da rezil bir adam olarak kalacaksın

özhan canaydın zamanında çok doğru söylemiş

Bu nedir ya? Nasıl Uefa bize dikti gözü? Bjk/Fb ne yaptı bu süreçte?? Ne gelir buldular? Herifler 6 milyondan sözleşme dağıtıyor. Defolup gitmeli bu ve avanesi. Yazıklar olsun ki karşısına doğru düzgün bir aday çıkamadı.

Dursun, fbjk'den daha zararlı bizim için..

Dursun o yetkiyi almak için 50 tane yalan söylemek zorunda.sizin gibi,oradakileri de kandırmak için herseyi yapar ve mecbur.bunu bi öğrenemediniz

Tribün geliri kim dedi 43m diye?

Tribün geliri kim dedi 43m diye?
Bu yazıyor
bb8691dc2c6e105ba75f7df5062a4fbd.jpg

Bu yazıyor
bb8691dc2c6e105ba75f7df5062a4fbd.jpg

Buradaki rakamlar toplam mi yoksa 1 senelik mi? Yani şöyle diyim 28 Şubat 2023 te 377m olan mağaza geliri 1 senede 1.3milyara çıkıp 900m değer mi kazanmış, yoksa direk aradaki 1 senede 1.3milyar mi kazanmisiz?

Dursun gitsin gitmesin değil ama Şuan istifa etse en erken seçim 15-20 günü bulur transfer işi askıya düşer ve sezonu eksik açarız çok ciddi sıkıntılar olabilir sportif açıdan çok zamansız işler yapıyoruz çok bu iş 1 ay önce yapılmalıydı

Buradaki rakamlar toplam mi yoksa 1 senelik mi? Yani şöyle diyim 28 Şubat 2023 te 377m olan mağaza geliri 1 senede 1.3milyara çıkıp 900m değer mi kazanmış, yoksa direk aradaki 1 senede 1.3milyar mi kazanmisiz?
Eray net bişey söyleyemiyorum ama birçok gazete ve haber kanalı aynı haberi girmiş(Ntv, milliyet vb) tribün için.mağazacilıkta avrupa 15.olduk bu sene gelir bazında.

Yoka artik daha neler, beka sorunu filan falan. Seversiniz sevmesiniz ama GS baskani o konuda karsi tarafin baskanina benzetemesiniz, okadarda degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt