Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener mal gibi para harcıyor. Yıllığı 4-5 civarından 4 yıllık da bi sözleşme çaksın inş. Seneye yollayacak yer aramaya başlayacaklar

Fenerliler’in bir tanesi bile 1 ay öncesine kadar bu adamın kim olduğunu bilmiyordur.

ligin ilk maçına

muslera

sağbek sanchez nelsson/apo köhn

torriera kaan

barış mertens kerem

icardi​

+
zaha
bats
demirbay
ziyech
yunus

şu 16 ile çıkalım, okeyim. 14 oyuncu geçen seneden. 1 yeni oyuncu yine lig içinden.

uyum sorunu yok. diğer takımlar oyun oturtmaya çalışırken müthiş bir avantaj olur ilk haftalarda.

Kontratının bitmesine 1 yıl kalan adama 20 m eur bayılmışlar.

ligin ilk maçına

muslera

sağbek sanchez nelsson/apo köhn

torriera kaan

barış mertens kerem

icardi​

+
zaha
bats
demirbay
ziyech
yunus

şu 16 ile çıkalım, okeyim. 14 oyuncu geçen seneden. 1 yeni oyuncu yine lig içinden.

uyum sorunu yok. diğer takımlar oyun oturtmaya çalışırken müthiş bir avantaj olur ilk haftalarda.
değişen yok

Dursun bir hata yapmazsa rakipler yine saçmasapan hamlelerle şampiyonluk adayı olmaktan uzak bir görüntü sergiliyorlar.

bu fenerin aldığı forveti sadece ismen biliyorum şöyle bir istatistiklerine baktım son 3 sezonun 2sinde doğru dürüst golü yok ligde 5 ve 8 gol atmış..Son sezon biraz daha iyi istatistikleri.. Mantık yürütüyorum yaşı henüz 27 20 milyon Euro'ya almışlar iyi bir istatistik yakalayınca zarar etmeden gönderiyorlar.. Sevillanin bir umudu olsa kendisinden bu paraya birakmazlardi bizim Zaniolo hesabı minimum zararla işi kurtaralim demişler sanki..
Biraz Sinan Engin hesabı gibi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt