Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.243
- 67.070
- 4.933
Fener mal gibi para harcıyor. Yıllığı 4-5 civarından 4 yıllık da bi sözleşme çaksın inş. Seneye yollayacak yer aramaya başlayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 maçı geçtim içlerinde 45 dk izleyen bile yokturFenerliler twitter'da ligin en iyi forveti artik bizde diyor.
Yuh bunu bilmiyordum ben. 3-4 yıl kontratı vardır herhalde diyordum.Kontratının bitmesine 1 yıl kalan adama 20 m eur bayılmışlar.
Uyandirmayalim böyle devamFenerliler twitter'da ligin en iyi forveti artik bizde diyor.
kim diyor aldıklarını yawSenelik 4.5 milyon euro vereceklermis, yuh.
Anlasma 4 senelik.
Müthiş bi anlaşma. Darısı diğer alınacaklara inş. Hayatımda gördüğüm ender kazma forvetlerden bu arkadaş + istikrarsızSenelik 4.5 milyon euro vereceklermis, yuh.
Anlasma 4 senelik.
değişen yokligin ilk maçına
muslera
sağbek sanchez nelsson/apo köhn
torriera kaan
barış mertens kerem
icardi
+
zaha
bats
demirbay
ziyech
yunus
şu 16 ile çıkalım, okeyim. 14 oyuncu geçen seneden. 1 yeni oyuncu yine lig içinden.
uyum sorunu yok. diğer takımlar oyun oturtmaya çalışırken müthiş bir avantaj olur ilk haftalarda.
suan fenerli hesaplar son dakika geciyorkim diyor aldıklarını yaw
Bazilari duz 4 diyor artik resmi aciklamada soylerler mi bakacagiz.Müthiş bi anlaşma. Darısı diğer alınacaklara inş. Hayatımda gördüğüm ender kazma forvetlerden bu arkadaş + istikrarsız
Sevilla kanadında anlaşmanın içinde İrfan'ın da olduğu yazıyor. İnşallah gönderirler İrfan'ı.Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi 20 milyon euro'ya transfer etmis.
O zaman Sevilla tam kazik atmis olur hem 20 hem Irfani aliyorsa.Sevilla kanadında anlaşmanın içinde İrfan'ın da olduğu yazıyor. İnşallah gönderirler İrfan'ı.
Korkulacak topçu değil İrfan yine sakatlanirSevilla kanadında anlaşmanın içinde İrfan'ın da olduğu yazıyor. İnşallah gönderirler İrfan'ı.
İcardi nereye gitmiş :dFenerliler twitter'da ligin en iyi forveti artik bizde diyor.