- 29 Ocak 2023
- 9.597
- 5.644
- 1.068
adamlar 20 milyon euroya dehşet ötesi bir çöp alıyorlar , tek nedeni de büyük ihtimalle mourinho'nun transfer yapmayı bilmemesi.Bizde hala daha tık yok bizim de o paraları vermemiz lazım iyi kadro için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene de dzeko için öyle diyorlardı ya.Fenerliler twitter'da ligin en iyi forveti artik bizde diyor.
bu kadar net ve iddialı olduğuna göre, adamı çok iyi tanıyorsun sanırım?adamlar 20 milyon euroya dehşet ötesi bir çöp alıyorlar , tek nedeni de büyük ihtimalle mourinho'nun transfer yapmayı bilmemesi.Bizde hala daha tık yok bizim de o paraları vermemiz lazım iyi kadro için.
geçen sene de dzeko için öyle diyorlardı ya.
fb taraftarı başarısızlık komasına girmiş bir topluluktur. forvete tapir gelse yine aynı şeyi derler muhtemelen.
yani öyle tabii çok fazla izlemedim , ispanya ligini düzenli izleyecek kadar işsiz değilim ama tabii cl olsun afrika kupası olsun falan izledim yani , Slimani gibi dengesiz ve kazma bir herifbu kadar net ve iddialı olduğuna göre, adamı çok iyi tanıyorsun sanırım?
Oyle bir ihtimal yok.Daha lukakuyu alacak adamlar ona da yıllık 15 verecekler
Seni doverler yakinda.En iyi fw nasıl fbde
1-bats -gs
2-nesryi -fb
3-ikardi -gs
ulan elektrikbantEn iyi fw nasıl fbde
1-bats -gs
2-nesryi -fb
3-ikardi -gs
sövsek ceza veriyorsunuz.Seni doverler yakinda.
Nesyri 2 icardi 3 mü az olmuş bakkal muttalip dayı 2, vs vs 90- icardi deseydinEn iyi fw nasıl fbde
1-bats -gs
2-nesryi -fb
3-ikardi -gs
Bi sövsene allah aşkınasövsek ceza veriyorsunuz.
adam bana sövün diyor
Siz Galatasaraylısınız galibaBatshuayi ile sözleşme yenilemeyip, gidip nesyri gibi bi profile 20M veren benim kulübüm olsa çok kötü söverdim.
Tek hamleyle nöbete hareket getirdimNesyri 2 icardi 3 mü az olmuş bakkal muttalip dayı 2, vs vs 90- icardi deseydin