Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 10 sayfada bir farklı haber var mı ? meşgulüm biraz bakamıyorum her sayfaya

Ceza alinca gidip cezami kaldirin diye yalvardigin icin atilmadigini ogrendigim gunden beri seni fazla takmiyorum maskot.
Olm ben son 1 senenin 10-11 ayı cezalıydım ne saçmalıyorsun yaw :)

Ayrıca ceza aldığım mesajları görsen gülmekten ölürsün zanioloya futb cahili dedim diye 4 ay,osterwoldeye geçmiş olsun diyelim dedim diye 2-3 ay banlandım

Foruma sosyal medyadan msj bile atmam banımı kaldırın diye,kimseyi raporlamam bile hangi hayal aleminde yaşıyosun,cezam bittkten sonra alpere falan takılmışımdır sadece birkaç kez o kadar,o da ceza bittiğinde

Bak iddia atmışsın ortaya banlıyken cezamı kaldırın demişim,banlıyken foruma giremiyorum zaten nasıl banı kaldırın diyim akıl var mantık var :)e sosyal medyadan da yazmadım bir şey,bunu ispatla ne dersen yapıcam söz

Seni geçen paket ettim diye kinlisin anlıyorum ama sende bu kadar kolay lokma olmasaydın napiyim yani

Ciddi ciddi 20 vermisler

Screenshot_20240704-171454~2.webp

Fenerin bu zenginligini kiskanmiyor degilim.

Fm oynar gibi takim yonetiyor koc.

El nesry hızlı suratlı boyuna göre top sürebilen ama kazma bir forvet bu kadar para çok fazla asla etmez birde Arap salma ihtimali de yüksek dzeko kadar verim vermez

Rabiot Galatasarayla görüşmek için İstanbula gelirse

Muslera
Dou nelson abdülkerim kohn

Toerira Scot Mc
Ziyech dybala kerem
Icardi
Kerem icin 25 + teklif edilmedigi surece satılmasını istemem ,gününde olmadığı zaman çekilmesi çok zor olsa da kötü gününde bile pozisyona giriyor hayalet olduğu olmuyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt