- 1 Eylül 2009
- 3.836
- 1.576
- 1.723
12.7 m pound ama ...
15 M euro eder.
paramız olsa hadi denenir derdimde - 8 hallolmadan 10 no için plan yapamayız gibi duruyor mali olarak.
12.8 verelim biz talip olalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12.7 m pound ama ...
15 M euro eder.
paramız olsa hadi denenir derdimde - 8 hallolmadan 10 no için plan yapamayız gibi duruyor mali olarak.
Alper admin sen hiç sinirlenemiyonGeyik muhabbetine son verelim her gun ne boyle?
Birbirinize cok merakiniz varsa ozelden halledin isinizi.
(mesajlariniz meyhane bolumune tasindi)
15.5 M euro verelim 8 i halletmeden diyosun12.8 verelim biz talip olalim.
Bu fırsatı kaçıracak kadar da çulsuz isek vak halimize12.7 m pound ama ...
15 M euro eder.
burayı benficaya tercih ettirirsen olurBu fırsatı kaçıracak kadar da çulsuz isek vak halimize
Ben de fırsat bulamıyorum ama altına bizim taraftar çoktan çökmüş. Paylaşılmıştır dedim de formdan düşmüş GSC.Galatasaray lang:es
Ağlattın Çam
12 günü var daha
Noldu duyun u var?Oğuz Aydın için 6 ya çıkmayız dedi o kadar yönetim güya, şimdi laflarını mi yutacaklar
En ihtiyaç olmayan bölgeye parayı saçarlar, ihtiyaç olan yerlere kuruş kuruş pazarlık yaparlar. Zihniyet bu işte.Oğuz Aydın için 6 ya çıkmayız dedi o kadar yönetim güya, şimdi laflarını mi yutacaklar
admine yumusak mı dıyorsun?Alper admin sen hiç sinirlenemiyon
o iş bittiBenim tanıdığım dursun mutlaka ama mutlaka genel kurul öncesi paralı itlerini yemlicektir, illaki büyük isimler verecektir. Yetki alamazsak bu isimleri getiremeyiz gibisinden bi alt yapı oluşturcaktır. O kadar korkuyorki Zaniolonun bile satışını açıklayamıyor.
O yetki bu çapsızlara verilmemeli. 5 koyun güdemeyecek adamların istediği yetkiye bak