Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi gerçekten iyi transfer, artık İcardi ye hem anternatif olacak hem birlikte kullanabileceğimiz bir forvet var elimizde

Gerçekten İcardi geçen sene Kasım ayında Beşiktaş maçında sakatlık yaşamadan önce çok iyi durumdaydı. Şampiyonlar liginde ManU karşısında golünü atmış, Şampiyonlar ligi elemelerinde 3 gol 1 asist yapmış ligde 2. hafta Trabzon maçıyla oynamaya başlamış Beşiktaş maçına kadar 8 maçta 10 gol 1 asist yapmış korkunç bir form durumu vardı o sakatlık döneminde elimizde Batshuayi gibi bir forvet olup İcardi yi dinlendirebilseydik dönüşü çok başka olabilirdi. O sakatlıktan sonra kasım ayından mart ayına kadar çıktığı 19 lig maçında 4 golü vardı sadece İcardi nin adam sadece ligin ilk 8 maçı ve ligin son 10 maçında ortaya koyduğu performans ile gol kralı oldu bu ligde

Muslera
Doue sanchez nelsson köhn
Torreira dominguez
Ziyech(zaha) felix barış
Icardi

Benim tanıdığım dursun mutlaka ama mutlaka genel kurul öncesi paralı itlerini yemlicektir, illaki büyük isimler verecektir. Yetki alamazsak bu isimleri getiremeyiz gibisinden bi alt yapı oluşturcaktır. O kadar korkuyorki Zaniolonun bile satışını açıklayamıyor.

O yetki bu çapsızlara verilmemeli. 5 koyun güdemeyecek adamların istediği yetkiye bak

Oğuz Aydın için 6 ya çıkmayız dedi o kadar yönetim güya, şimdi laflarını mi yutacaklar

Şampiyon olamayacağız bari şampiyonlar ligine kalsak da zevklensek bütün sene..

Oğuz Aydın için 6 ya çıkmayız dedi o kadar yönetim güya, şimdi laflarını mi yutacaklar
En ihtiyaç olmayan bölgeye parayı saçarlar, ihtiyaç olan yerlere kuruş kuruş pazarlık yaparlar. Zihniyet bu işte.

Erden Timur gibi bir camia aşığı bir adamı bir şekilde uzaklaştırdınız başarılarından pay sahibi oldunuz ama yukarda Allah var, görecez bakalım

Kerem'i 16 milyon euroya Real Sociedad'a satarız 16 milyon euroya büyük ihtimalle yerine de rotasyona Oğuz Aydın'ı 6 milyon euroya alırız.İlerleyen zamanlarda ilk 11'e geçebilir..

Benim tanıdığım dursun mutlaka ama mutlaka genel kurul öncesi paralı itlerini yemlicektir, illaki büyük isimler verecektir. Yetki alamazsak bu isimleri getiremeyiz gibisinden bi alt yapı oluşturcaktır. O kadar korkuyorki Zaniolonun bile satışını açıklayamıyor.

O yetki bu çapsızlara verilmemeli. 5 koyun güdemeyecek adamların istediği yetkiye bak
o iş bitti
yetki alamayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt