Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson tecrübelindikçe daha iyi olacak; Davinson ise atletizmini kaybettikçe düşecek. 2 sene sonra satmak lazım Davinson’u, şu an erken. Bana kalsa 1 tane de kaliteli sol stoper alırım
copa amerikada iyi ya- bide napoli söylentileri vardı - ciddi teklife bir şeyler gelişebilir hissim var.

Kağıt üstünde ideal ikili Nelsson-Davinson fakat ne zaman yan yana oynasalar oyun dönmedi bir türlü en iyi maçları hep Apo-Davinson zamanı çıkardık. 15-20 milyonluk stoperleri de yedek oturtacak lüksümüz yok bu yaz bir karar vermek lazım.

copa amerikada iyi ya- bide napoli söylentileri vardı - ciddi teklife bir şeyler gelişebilir hissim var.
Napoli’ye Conte gittiği için o transfer iptal bana kalırsa. PL takımları da denenmişti bir daha denemiyor. Diğer olabilecek takımlar da 3,5 milyon maaş vermez, CL’yi iyi geçirirse seneye satarız muhtemelen

Nelsson tecrübelindikçe daha iyi olacak; Davinson ise atletizmini kaybettikçe düşecek. 2 sene sonra satmak lazım Davinson’u, şu an erken. Bana kalsa 1 tane de kaliteli sol stoper alırım
Davinson daha 28 yasinda ne alaka 2 sene sonra yavaslamasi? 31 yasindaki Rudiger yavaslamis mi? Abartiyorsunuz bazen.

Davinson daha 28 yasinda ne alaka 2 sene sonra yavaslamasi? 31 yasindaki Rudiger yavaslamis mi? Abartiyorsunuz bazen.
Aynisi Pepe icin de deniyordu, 33-34 yasindan sonra kosamaz dediler. Herif 41 yasinda hala cogu stoperden hizli. Belirli bir yastan sonra zaten pozisyon bilgisi oturmus oluyor, bu tarz akilli futbolcular fiziken bitmedigi surece yillarca ust seviyede oynamaya devam edebilir.

(diger mesaja ekleme yapayim dedim)

Zaniolo x Atalanta anlaşma şartları.

💶 6.4 milyon Euro kiralık ücret

💶 15.5 milyon Euro şarta bağlı (Maçların yüzde 60'ında oynama) satın alma opsiyonu.

💶 Ulaşılabilir bonus: 2 milyon Euro

(Burhan Can Terzi)
Sezon sonu yeni takım ararız kendisine. Yapacağınız işe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt