Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.384
- 3.543
- 1.523
Geçen yıldan niye bağımsız, geçen yılki Dzeko yerine gelmiyor mu bu adam?Geçen yıldan bağımsız hiçbir yerden gitmeye gerek yok. Dzeko bitiricidir. Nesri yanına bile yaklaşamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen yıldan niye bağımsız, geçen yılki Dzeko yerine gelmiyor mu bu adam?Geçen yıldan bağımsız hiçbir yerden gitmeye gerek yok. Dzeko bitiricidir. Nesri yanına bile yaklaşamaz.
Nelsson tecrübelindikçe daha iyi olacak; Davinson ise atletizmini kaybettikçe düşecek. 2 sene sonra satmak lazım Davinson’u, şu an erken. Bana kalsa 1 tane de kaliteli sol stoper alırımNelssonsa çok iyi haber
ama nelssonsa aynı zamanda Davinson satışından korkarım.
copa amerikada iyi ya- bide napoli söylentileri vardı - ciddi teklife bir şeyler gelişebilir hissim var.Nelsson tecrübelindikçe daha iyi olacak; Davinson ise atletizmini kaybettikçe düşecek. 2 sene sonra satmak lazım Davinson’u, şu an erken. Bana kalsa 1 tane de kaliteli sol stoper alırım
Aşığım onaNelson işi iyi olur futbolu bizde bırakmalı.
kim var bize uygun sol stoperNelsson tecrübelindikçe daha iyi olacak; Davinson ise atletizmini kaybettikçe düşecek. 2 sene sonra satmak lazım Davinson’u, şu an erken. Bana kalsa 1 tane de kaliteli sol stoper alırım
Napoli’ye Conte gittiği için o transfer iptal bana kalırsa. PL takımları da denenmişti bir daha denemiyor. Diğer olabilecek takımlar da 3,5 milyon maaş vermez, CL’yi iyi geçirirse seneye satarız muhtemelencopa amerikada iyi ya- bide napoli söylentileri vardı - ciddi teklife bir şeyler gelişebilir hissim var.
Sol Campbellkim var bize uygun sol stoper
Davinson daha 28 yasinda ne alaka 2 sene sonra yavaslamasi? 31 yasindaki Rudiger yavaslamis mi? Abartiyorsunuz bazen.Nelsson tecrübelindikçe daha iyi olacak; Davinson ise atletizmini kaybettikçe düşecek. 2 sene sonra satmak lazım Davinson’u, şu an erken. Bana kalsa 1 tane de kaliteli sol stoper alırım
Aynisi Pepe icin de deniyordu, 33-34 yasindan sonra kosamaz dediler. Herif 41 yasinda hala cogu stoperden hizli. Belirli bir yastan sonra zaten pozisyon bilgisi oturmus oluyor, bu tarz akilli futbolcular fiziken bitmedigi surece yillarca ust seviyede oynamaya devam edebilir.Davinson daha 28 yasinda ne alaka 2 sene sonra yavaslamasi? 31 yasindaki Rudiger yavaslamis mi? Abartiyorsunuz bazen.
Bizden alan da faydalansınDavinson daha 28 yasinda ne alaka 2 sene sonra yavaslamasi? 31 yasindaki Rudiger yavaslamis mi? Abartiyorsunuz bazen.
Ciddi bir kaynak yok henuz, ondandir.Nicolas Dominguez haberini niye kimse sallamıyor forumda anlamadım
sag ayaklı degil mi oSol Campbell
Sezon sonu yeni takım ararız kendisine. Yapacağınız işeZaniolo x Atalanta anlaşma şartları.
6.4 milyon Euro kiralık ücret
15.5 milyon Euro şarta bağlı (Maçların yüzde 60'ında oynama) satın alma opsiyonu.
Ulaşılabilir bonus: 2 milyon Euro
(Burhan Can Terzi)