Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferler + clye katılımdan sonra artar forma satış hızı

Geçen sezon ürün satış gelirlerinde Avrupa'da 15. Kulüp olmuşuz. 35 milyon gelir getirmiş. Ama dediğiniz gibi 5 yıldız için bekleme yapar taraftar bu sene..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

@yönetim
gsc üyeleri aldıkları formaların dekontunu atsın
atmayanlara 300 tl üyelik aylık

Depay ne abi? Takımda Zaha, Ziyech vs var bu klasmanda, ihtiyaca göre adam almadiktan sonra 1 milyon forma satsan ne sanki kaç para kalacak heralde iki topcunun maaşı anca çıkar
İhtiyaca göre konuşuyorum zaten renkdas 10 numara fırsat transferi demediler mi en güzel fırsat.Zaha Ziyech den birinin satılacağıni düşünüyorum.Depay da Hollanda nin 10 numarası bizim ülkede başarılı oluyor Hollandalılar.Sag bek Doue orta saha aldık mı tamamdır.

20240705_110201.webp

Dominguez gayet de oynamış.

İngiltere de rotasyon hayvan gibi.

Ne bekleniyor 38 maça çıkması mı ?

Aradığımız adam mı o ayrı bir tartışma konusu

Nottinghami takip ederim .. Genel olarak kadroları iyiydi ben orta sıralar beklerdim ama neredeyse küme duseceklerdi.. Dominguez iyi girdi sezona sonrasında arka arkaya yenilgiler gelince takım bocaladi..
Muhtemelen sezon başı Psvden buyuk umutlarla gelen Sangare-Dominguez -Mangala üçlüsü düşünülüyordu ortada ama sezon bitiminde ikisi yedekti biri devre arası lyona gitti..
Dominguezin bizim takıma çok uyacağını düşünüyorum Toreira gibi kendini yeniden bulacaktır ..

Taraftar çıkıp oynar hepsi gitsin

depayın neresi kaliteli

kerem depaydan daha faydalı bir oyuncu
Keremi ayrı bir tarafa koyalım ona çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum ama Depay dediğimiz adam Hollanda milli takımıyla 97 maç 46 gol atmış ayrıca kariyeri 172 gol 97 asisti var.Bu adama kalitesiz demek bence çok mantıklı değil renkdas.

27 takipçili Mayıs 2024 de açılmış Juventus Insider hesabı yazdıysa doğrudur :)

Not forresttan İbrahim sangare keşke ilgimiz olsa, orda tutmadı ama muazzam topcu. Psv de harika idi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keremi ayrı bir tarafa koyalım ona çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum ama Depay dediğimiz adam Hollanda milli takımıyla 97 maç 46 gol atmış ayrıca kariyeri 172 gol 97 asisti var.Bu adama kalitesiz demek bence çok mantıklı değil renkdas.
Bir zamanlar iyiydi, o zamandan bu istatistikler, sol açık oynarken ve atletikken iş yapıyordu, şimdi papaz topçu olmuş.

Bi de en gec 2-3 yila 5. Yildizi takacagimiz icin insanlar forma isini erteleyebilir
Bizim ülkede futbol her şeyden önce geliyor. İyi bir transfer dönemi geçirilir ve cl’de ilk 2 maçta 4-6 puan civarıyla bir başlangıç yapılırsa millet gerekirse boğazından keser takıma sonuna kadar destek verir. 1 milyon işi bencede çok zor ama o sınırlar sonuna kadar zorlanır

Tabi takım başarılı olduktan sonra

depay kelepir oynayacaksa gelsin iyi bi bağlantı oyuncusu ama sanki arızalı ve salabilecekmiş gibi bir tip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt