Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.613
- 109.451
- 4.878
transferler + clye katılımdan sonra artar forma satış hızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyaca göre konuşuyorum zaten renkdas 10 numara fırsat transferi demediler mi en güzel fırsat.Zaha Ziyech den birinin satılacağıni düşünüyorum.Depay da Hollanda nin 10 numarası bizim ülkede başarılı oluyor Hollandalılar.Sag bek Doue orta saha aldık mı tamamdır.Depay ne abi? Takımda Zaha, Ziyech vs var bu klasmanda, ihtiyaca göre adam almadiktan sonra 1 milyon forma satsan ne sanki kaç para kalacak heralde iki topcunun maaşı anca çıkar
Keremin gideceğini varsayarsak takımda kanat kalmıyor. 3 lü orta sahaya mı dönüyoruz?Cok bekleriz.
Normalde çeşitli kampanya gibi uygulamalar yapılabilirse oluru var mı bilmiyorum o zaman yapılabilir ama bunu yapabilecek bu işle ilgilenen profesyonellerin olmasi lazım.türkiye'de 500'ü geçen yoktur
1 milyon forma olur olmasina da bu tarz hedef tutturmak için kalite isim transferi çok onemli Memphis Depay gibi.
Dominguez gayet de oynamış.
İngiltere de rotasyon hayvan gibi.
Ne bekleniyor 38 maça çıkması mı ?
Aradığımız adam mı o ayrı bir tartışma konusu
Keremi ayrı bir tarafa koyalım ona çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum ama Depay dediğimiz adam Hollanda milli takımıyla 97 maç 46 gol atmış ayrıca kariyeri 172 gol 97 asisti var.Bu adama kalitesiz demek bence çok mantıklı değil renkdas.depayın neresi kaliteli
kerem depaydan daha faydalı bir oyuncu
Milf2milf oynar anasıIsmi sır gibi saklanan, henüz hiçbir muhabirin ulaşamadığı ligi donunda sallayacak orta saha transferinde oran %40 lara çıktı. Oğuz Aydın %93, Doue %95 Rabiot'un anası % 5
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bir zamanlar iyiydi, o zamandan bu istatistikler, sol açık oynarken ve atletikken iş yapıyordu, şimdi papaz topçu olmuş.Keremi ayrı bir tarafa koyalım ona çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum ama Depay dediğimiz adam Hollanda milli takımıyla 97 maç 46 gol atmış ayrıca kariyeri 172 gol 97 asisti var.Bu adama kalitesiz demek bence çok mantıklı değil renkdas.
Bizim ülkede futbol her şeyden önce geliyor. İyi bir transfer dönemi geçirilir ve cl’de ilk 2 maçta 4-6 puan civarıyla bir başlangıç yapılırsa millet gerekirse boğazından keser takıma sonuna kadar destek verir. 1 milyon işi bencede çok zor ama o sınırlar sonuna kadar zorlanırBi de en gec 2-3 yila 5. Yildizi takacagimiz icin insanlar forma isini erteleyebilir