Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler net ve doğru isimlerle ilgileniyorlar. Bizim de orta saha ve sağ bek transferlerimiz net ve ne vereceğini bileceğimiz isimler olmalı.

Scout tarzı olacaksada 6-7 aylık kariyeri olan doue değil mesela: kayode, jelert gibi +100 maç oynamış adamlar lazım.

Muslera
Transfer Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Transfer
Baris Ziyech Kerem
Icardi

Günay
Kaan Transfer Abdülkerim Transfer
Berkan Demirbay
Yunus Mertens Zaha
Batshuayi​

Kaan stoper sayilacaksa yerli sag bek alinmasi lazim stoper yerine.

Yorumsuz bırakıyorum

Yav bu pozisyonda ik tane mal var bak ne eksik ne fazla. Zaha değil sorun.
Bunlardan birisi geriye zıplayarak gelen ortadaki herif ikincisi ise alanı kapatması gerekirken daha da geniş alan sağlayan angelino hıyarı. Kendisi en az torreira kadar çevik adam saniyelik basmaya çalışsa bissakka ya çalım atmaya çalışacak zaman kazanacağız yada hemen orta açacak.
Arkadan gelen Mertens alanı kapatmaya çalışıyor ama zaman olmadığından yetişemiyor.
Bu tür atak pozisyonlarında eksik yakalanmışken defans oyuncularının yapması gereken mümkün olduğunca oyunun yavaşlatılmasını sağlayacak engellemeler yapmak.

Zaha koşsa da yetişemez zaten 2 saniyede 10 metre fark yemiş heriften kapatılması imkansız bir fark ve bissakka hızlı bir adam.
Bu tür posizyonlarda yapılması gereken direkt olarak takımın kayması en yakında olan basacan diğerleri adam paylaşımı yapacak.

Zahayı yıl boyunca itin bir tarafına soktuk ama burada tek suçlayacağım pozisyon hatası alması.

Daha büyük hata varsa o da defansif anlamda baskı kurabilen tek adamımızın rakip sahada basması.

yine milletin maaşını hesaplar olmuşsunuz
YENİ RÜTBE TALEP EDİYORUM
MALİYESARAYLILAR
köksal-baba-kavga.gif

Zaniolonun şartları filan bir tarafa, gündemden çıkmış olması güzel oldu. Kaç gündür gitti,gidecek,gidiyor gına gelmişti.

Kendisine sözleşme şartlarını yerine getirip,bonservisiyle defolup gideceği kadar iyi bir sezon diliyorum.

Ben halen bissakkanın ve tominayın geleceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt