Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglum niye böyle yarım yamalak haber veriyorlar ya.ben sabitzeri duydum,bi sonraki haberi duymak için 5 gün bekleyeceğim mecbur.rabiot önemli cunku,onda da uğraş varmis

Doue yi takip eden var mi, maclarini izleyen biraz analiz yapsin bize, nasil bu herif

Galatasaray, Doue ile anlaştı. Sacha Boey bu transferde aracı oldu. Galatasaray bonservisi biraz daha yukarı çekecek ve Galatasaray'ın yeni sağ beki Doue olacak gibi..

1720190692989.png

Bana sorarsan ederi o McTominay'in. UK uyruklu oyuncuların abartılı bonservis rakamları var EPL yüzünden.
Tabi işin bu kısmı da var ama ben daha çok manu kısmı için güldüm biraz. Fred için dahi 15 isteyen manu, Scott için 20 25 aşağısına inmez gibi geldi üstad

Rennes kabul etmemiş ki oyuncu kabul etse ne olur herkes biz mi direk istediği paradan vazgeçsin.
Arada çok bir fark yok olduğunu sanmıyorum. Özellikle 15 istediği haberleri hiç inandırıcı değil çünkü adamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor en basitinden. Yurt dışında diğer takımlarla çıkan haberleri de 7-9 arasıydı hep. Bence 8-10 civarı Rennes'in beklentisi. 7 + 2 bonus+%10 kardan paya tamam diyebilirler. Bir de bahsi geçen takımların takip ettiği oyuncular listesindedir ama direk ilk hedefleri değildir yoksa şimdiye alırlardı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt