- 23 Temmuz 2011
- 75.559
- 51.087
- 4.693
30M getiren Kralı götürebilir no prob.Sanchez e büyük teklif gelecek bence işimiz zor tamamen kendi hissiyatım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30M getiren Kralı götürebilir no prob.Sanchez e büyük teklif gelecek bence işimiz zor tamamen kendi hissiyatım.
var bende de aynı hissiyat üstad.Sanchez e büyük teklif gelecek bence işimiz zor tamamen kendi hissiyatım.
gelsinSanchez e büyük teklif gelecek bence işimiz zor tamamen kendi hissiyatım.
Dün aynı şeyi söyledim. Maçaları yiyorsa ona da ceza versinler bakalım.ilkay gundogan adamsan aksam alman mıllı takımında bozkurt yaparsın
yada bu ülkeye bidaha gelme
Mevcut yönetimin satış başarısını düşünürsek Abdülkerim 8 9 a bile gidebilir. Tabi ben satılacağını düşünmüyorum18e Abdülkerim var isterlerse.
18 e satmayızDavinson 18 civarında yolcu olacak bence. Teknik ekibimiz alternatif üzerinde çalışma yapmıştır, yapıyordur.
18 çok az yav naptın - toplamda 30 u bulan paket teklif işlerinden konuşuruz davinson için.Davinson 18 civarında yolcu olacak bence. Teknik ekibimiz alternatif üzerinde çalışma yapmıştır, yapıyordur.
nedenZaha kesinlikle gonderilmeli.
Davinson CL stoperi tam, bir CL ekibi versin bir zahmet 20 25, ama işte bizim satış becerimiz güven vermiyor pek18 e satmayız
turnuvada degeri belli oldu bence
en az 25+bonus gider

niye yıne bisi mı yaptıZaha kesinlikle gonderilmeli.
18 çok az yav naptın - toplamda 30 u bulan paket teklif işlerinden konuşuruz davinson için.
Nedeni bu üstadDavinson CL stoperi tam, bir CL ekibi versin bir zahmet 20 25, ama işte bizim satış becerimiz güven vermiyor pek![]()
satma zorunlugumuz yok bence oyuncu bizden taraf olur o yüzden elimiz güclüDavinson CL stoperi tam, bir CL ekibi versin bir zahmet 20 25, ama işte bizim satış becerimiz güven vermiyor pek![]()
BB anlaşmasından hala çıkamadığımız için bilemiyorum üstadsatma zorunlugumuz yok bence oyuncu bizden taraf olur o yüzden elimiz güclü