- 23 Temmuz 2011
- 75.536
- 51.069
- 4.693
benim de sorunlarım var sergenim.@Sami Karakoç senin uyku sorunun vardi,kiraz ye uyumadan,kiyamadim sana yine iyisin.kiraz uyutuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim de sorunlarım var sergenim.@Sami Karakoç senin uyku sorunun vardi,kiraz ye uyumadan,kiyamadim sana yine iyisin.kiraz uyutuyor
barıstınız mı@Sami Karakoç senin uyku sorunun vardi,kiraz ye uyumadan,kiyamadim sana yine iyisin.kiraz uyutuyor
Ben bu Rieder'in bi numarasini gormedim. Turnuvada dogru durust 8 bile gormedim. Avrupa'nin en zayif pozisyonlarindan biri olsa gerek. Yani ister istemez bir onceki jenerasyondan Gerard ile Lampard gibi bi sey ariyorsun hatta Selcuk. Ama yok maaleaef. Butu. Avrupa 8.5 gibi oynayan topcularla dolu.
Arda güler icin beni yiyo herifbarıstınız mı
benim de sorunlarım var sergenim.
herkesi engelliyordunArda güler icin beni yiyo herif
Herhalde bunun nedeni bir takimin macin tamamini diger takimin sahasinda gecirmesinden dolayi ileri geri kosmak zorunda kalmayisidir.
Ona ne oldu harbiden yav cicaldau dan sonra bırkstı gitti herhalde onuds övüyordu çünkuBurkay altindal diye bir çocuk vardı o övüyordu
Bende Kerem yerine ilk 11 olmalı diye diretiyordum, ban bile yemiştim o yüzden

Patladığım mesajları alintila ama barışı övdügum mesajlardan bahsetme hickimler demiş diye baktımda yarısına yakınına saplanmış
Teşekkür ederim. Sabah 7de ise gitmek için uyanmak zorundayım artık seve seve uyuyorum o yüzden@Sami Karakoç senin uyku sorunun vardi,kiraz ye uyumadan,kiyamadim sana yine iyisin.kiraz uyutuyor
En son Joao Pedro ligi donunda sallar dedi ve gittiOna ne oldu harbiden yav cicaldau dan sonra bırkstı gitti herhalde onuds övüyordu çünku![]()
Hepimizin sorunları var reisbenim de sorunlarım var sergenim.
Su an tek derdim mabel matizi tahtından etmek babybenim de sorunlarım var sergenim.
Senin sorunun nedirHepimizin sorunları var reis
Ben dert etmem,ilgiden sıkılırım bilakis.uzaktan sevsinler beniherkesi engelliyordun
başına geldi işte
insan yaşattıgını yaşamadan ölmezmiş
joao pedrodan daha cok ovdugu baska bir brezilyalı vardı asıl o kimdiEn son Joao Pedro ligi donunda sallar dedi ve gitti![]()
Mabel olmasa müzik dinleyemeyecez bebitom.Su an tek derdim mabel matizi tahtından etmek baby
keramettin admin hep senden söz ederdi eskidenBen dert etmem,ilgiden sıkılırım bilakis.uzaktan sevsinler beni
Ağıtdan başka ne duydun bu heriften,sezen aksu özentiligi bile yapamıyoMabel olmasa müzik dinleyemeyecez bebitom.
azat et