Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum rdas hiç bakmadım ona rastgele tıkladım footballia sitesi üzerinden izledim
korkunç
muhtemelen ben kötü maçına denk geldim ama beyni yoktu izlediğim oyuncunun, sanki sokaktan random birini çağırmışlar gibi rastgele takılmış. jelert falan kovalasak keşke daha sağlıklı olurdu
O maçta galiba bi 4-5 gol yemişlerdi. Savunma hattı komple sıkıntılıydı,ama ona rağmen diğer maçlarda iyiydi

Bence Assignon kovalamaktansa Doue doğru profil. Hızı ve defansif özellikleriyle yararı olur. Zeki Çeliğe kalacaz diye korkuyorum o yüzden Doue iyidir

Şu ezbere yorum da baymadi mi artik ya anadoludan yapilan her transferde ayni sey

Barisla kerem de gelirken cilingirdi sanki
Kerem evet calim atiyordu dar alanda etkiliydi ayrica kerem bedava alindi risk yoktu Barisi katmayin su sacma yorumlariniza bu adam istisna hangi oyuncu baris kadar azimli olup calisacak eger baris hirsli azimli olmayip ozel hocalar tutmasa su anda anadoluya kiralik gidiyordu

6 Milyon euro baglayacagin adami detayli incelemek zorundasin helede hucum oyuncusu ise yoksa elinde patlar

Muslera

Transfer Davinson Nelsson\Apo. Transfer\Köhn

Torreira Transfer

Transfer\Mertens.

Barış\Ziyech. Zaha\Kerem

İcardi\Bats

Nerede kardeşim bu transferler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem evet calim atiyordu dar alanda etkiliydi ayrica kerem bedava alindi risk yoktu Barisi katmayin su sacma yorumlariniza bu adam istisna hangi oyuncu baris kadar azimli olup calisacak eger baris hirsli azimli olmayip ozel hocalar tutmasa su anda anadoluya kiralik gidiyordu

6 Milyon euro baglayacagin adami detayli incelemek zorundasin helede hucum oyuncusu ise yoksa elinde patlar
Oğuz kontra topçusu yeğenim büyük takımda görmek lazım dar alanda napacak

1720346585003.webp

Kerem %90 gidecek, Zaha-Ziyeche iyi teklif gelirse gönderilir, Tete muhtemelen kiralanacak, Barış Alper'e absürd bir teklif gelirse satılabilir. Bu belirsizlikte Oğuz Aydın transferi olmazsa olmaz durumda.

Davinson Sanchez ve barış Alper Yılmaz'ı elde tutmak çok zor olacak bakalım bizim yönetim nasıl bir yol izleyecek

Kerem %90 gidecek, Zaha-Ziyeche iyi teklif gelirse gönderilir, Tete muhtemelen kiralanacak, Barış Alper'e absürd bir teklif gelirse satılabilir. Bu belirsizlikte Oğuz Aydın transferi olmazsa olmaz durumda.
en az 3 kanadın gideceğini düşünüyorum ben de

eğer oğuzu adam göndermeden almayız kafasındaysak çocuk haklı olarak beklemez bi anda zayıf kalırız kanat rotasyonunda

Sağ beke Fransa liginden genç bir oyuncu alarak en mantıklı işi yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt