Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Berat luşşşş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de iyiyim sağolun. milli takım elendi diye üzgünüz birazİyiyim saolun bay kemal siz napiyonuz
Her oyuncuya 3,5 4 veremeyizsağ bek transferi olmamız gereken seviye wan bissaka.. 26 yaşında.. ancak bonservis ve maaş düşünüldüğünde bizim sağ beke bu kadar harcama lüksümüz var mı? onun yerine muhtemelen doue alacaklar.. çok kişi boeyi geri getiriyormuşuz gibi davransa da ağır maç temposunda douenun bizde ortaya ne koyacağı meçhul..
duyumsuz kalmayalım r’daşlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer ameliyat olursa iyileşme süreci 6-8 hafta civarında sürüyor.Kaan ameliyat olacak mi ne kadar uzak kalacak
Canımızı sıkacak 2 sual
Gecmis olsun o haldeEğer ameliyat olursa iyileşme süreci 6-8 hafta civarında sürüyor.
Nasıl bir planlama yapacağımızı bilmiyorum iyi hissediyor diyorlardı belki yine 1 sene erteleyecek turnuva olmasaydı 1 haftaya iyileşip kampa katılırdı.Gecmis olsun o halde
Barış fransız vatandaşı olsa 50-60 m euroya anca alırsınSormamiz gereken biz Baris'i kaca satariz degil, Baris gibi birini biz kaca alabiliriz? Cevabi dusununce satmaktan vazgeciyorsun zaten.
Kaan dusundugumuzden buyuk oyuncu yaNasıl bir planlama yapacağımızı bilmiyorum iyi hissediyor diyorlardı belki yine 1 sene erteleyecek turnuva olmasaydı 1 haftaya iyileşip kampa katılırdı.