- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Profilini gormedim atsana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profilini gormedim atsana
O da olabilirZiyech i 10 noya monte edip mertens ile rotasyon uygulamak fena olmaz sanki
Ziyech te mertens te belli aralıklarla oynar ikisinin oyun aklı ligin çok üzerinde fizik kaliteleri anca birbirleriyle rotasyonlu oynamayı kaldırır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O da olabilir
Emirhan gitmemiş miydi yaw
Profili 22/23e gore yapilmistir herhaldeKanka herşey ortalama iyi bişeyi yok. Buna yabancı kontenjanı harcamam oyunda
O değilde biz bunu napacazKanka herşey ortalama iyi bişeyi yok. Buna yabancı kontenjanı harcamam oyunda
Oyuncu vergilerini amatör şube ve tesislere harcayabiliyorsun. Yani Icardi 6 alıyor normalde brüt 10 m euro ediyor maaşı, 4ü vergi ama vermeyip oralara harcama hakkın var. Böyle bakınca amatör şubeler bütçesiz dönmüş oluyor. Rakamlardan tam emin değilim %20lik kısım için de geçerli olabilir bu, 20yi oyuncu ödeyip.Hamit belki bir ise yarar ve almanlar gibi en yüksek 2 ligden oynayan takimlar icin max 10 sene sonra "Altyapi performans merkezi" zorunlu sistemi getirir diye bekliyordum.
Adamlarin o merkezlerde oyuncular icin yatili yurdu, spor psikologlar, sosyal hizmet uzmani, oyuncular icin yakindaki okullar ile kooperasyonlar cünkü herkes profesyonel olamaz diye, Futbol disi da cocuklari gelistirmeye bakiyorlar ve o merkezlerde mecburen full time görevli iscileri oluyor takimlarin.
Böyle profesyonel sistem Türkiye'ye hic gelir mi? Ben olsam yayin gelirin bir kismini takimlara tek böyle seye harcama zorunlulu ile verirdim. Ona kullanmayana, bir sene sonra para cezasi verirdim ve yayin gelirini keserdim
O değilde biz bunu napacaz
Emirhan Topçu yerine Yasin Özcan'ı alalım hem yaşı küçük hem de sol bekte oynayabiliyor böylelikle sol bek Köhn + Yasin Özcan olur yeri geldiğinde stoperde oynatırız.Oğuz
Emirhan Ilkkan
Emirhan Topçu
Alıp yerli transferini kapatalim
O değilde biz bunu napacaz
1. MusleraBarış/Oğuz. Zaha/Kerem
Ziyech/Mertens
İcardi/Bats
Tete şut, yunus sadece tr kupası
Gayet güzel duruyor Zaha rastalı saçla eskiye döner diye umuyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi