Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.894
- 8.668
- 2.518
Bırak şimdi goygoyu başlığını açtığın kadının dogumgunu kutla ulan!
Mutlu yıllar Adaşım
50. Dogum gününü kutluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlu yıllar Adaşım
50. Dogum gününü kutluyorum
Bırak şimdi goygoyu başlığını açtığın kadının dogumgunu kutla ulan!
Salzburg etiketiDedic’in değeri 20 m euro da 20 edecek ne yapmış onu göremedim. 21 yaşında 160 maçı var ondan herhalde
Yönetimin eleştirilecek bir çok yönü var da sen en iyi adam gelse bile laf edeceksin zaten.Bunlar gelene geçene transfer teklifi yapıp bunlarıda medyaya pompalayıp sağ bekte istediğimiz sonucu bir an önce elde etmek için karar kıldık diyip Zeki Çeliği kitler bize
dünki xavi simons 80 mılyonmusDedic’in değeri 20 m euro da 20 edecek ne yapmış onu göremedim. 21 yaşında 160 maçı var ondan herhalde
Yav uydurma ya,salzburgdan nasıl oyuncu alalım bizPiyasa değeri 20 mil olan bir adama neden 7 mil teklif ediyoruz ki
Yönetimin eleştirilecek bir çok yönü var da sen en iyi adam gelse bile laf edeceksin zaten.
Beğendiğin, memnun kaldığın tek bir şey görmedim bu zamana kadar. Geçen sene de kesin fener şampiyon diyordun ne diyorsun olamamalarıyla ilgili, 150 tane penaltı atmalarına rağmen?
Transfermarkt mı belirliyor oyuncunun ederini.Piyasa değeri 20 mil olan bir adama neden 7 mil teklif ediyoruz ki
Yav uydurma ya,salzburgdan nasıl oyuncu alalım biz
Bize göre 7 milyonmuş derimPiyasa değeri 20 mil olan bir adama neden 7 mil teklif ediyoruz ki