Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar gelene geçene transfer teklifi yapıp bunlarıda medyaya pompalayıp sağ bekte istediğimiz sonucu bir an önce elde etmek için karar kıldık diyip Zeki Çeliği kitler bize
Yönetimin eleştirilecek bir çok yönü var da sen en iyi adam gelse bile laf edeceksin zaten.

Beğendiğin, memnun kaldığın tek bir şey görmedim bu zamana kadar. Geçen sene de kesin fener şampiyon diyordun ne diyorsun olamamalarıyla ilgili, 150 tane penaltı atmalarına rağmen?

Efe fettahoglu 2 sene önce ayrılmış bizden,yeni ayrılmış gibi haber yapan gerizekali Galatasaray sayfaları,fbli bebelere pr yapacağınıza berk kizildemir,furkan koçak,berat lus ,ada yüzgeç ve ogulcan yancel icin reklam yapın.ogulcan sagbek olarak 12 gol atmış,efe 18 gol.ogulcani ortsahaya koydular,oyun görüşü inanilmaz diye.bu elalemin pııçlerine verdiğinizi gereksiz değeri sizin bi yerinize monte edeceğim.

Çok kolpa donuyo sagbek konusunda,bissaka bekliyorum

Yönetimin eleştirilecek bir çok yönü var da sen en iyi adam gelse bile laf edeceksin zaten.

Beğendiğin, memnun kaldığın tek bir şey görmedim bu zamana kadar. Geçen sene de kesin fener şampiyon diyordun ne diyorsun olamamalarıyla ilgili, 150 tane penaltı atmalarına rağmen?

Ben fener şampiyon olacak demedim şampiyonluk hamleleri yapıyor dedim. Keza geçen seneki transferlerine rağmen ismail kartaldan dolayı saçmalarlar demiştim. Biz insan üstü performans sergilemeyip 1-2 maç takılsak dediğim malesef gerçekleşecekti.

Ayrıca dedin ya memnun kaldığın tek bir şey görmedim diye İcardi-Demirbay-Sanchez-Angelino hepsi sevindiğim tarzda transferdi. Diğerlerine şüpheliydim tek ağır eleştirdiğim transferde Dervişoğlu oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt