Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir anekdot:berat lus sezon boyunca a takimla antrenmanlara çıkan tek genç topçu.ara sıra da yalin dileki aldilar

Ben fener şampiyon olacak demedim şampiyonluk hamleleri yapıyor dedim. Keza geçen seneki transferlerine rağmen ismail kartaldan dolayı saçmalarlar demiştim. Biz insan üstü performans sergilemeyip 1-2 maç takılsak dediğim malesef gerçekleşecekti.

Ayrıca dedin ya memnun kaldığın tek bir şey görmedim diye İcardi-Demirbay-Sanchez-Angelino hepsi sevindiğim tarzda transferdi. Diğerlerine şüpheliydim tek ağır eleştirdiğim transferde Dervişoğlu oldu
Doğru Halil takıntın vardı şimdi de Zeki var gibi zira Doue ile Dedic’e teklif yapıp Zeki’yi alacağımıza yoruyorsun.

Fenerin transferleri de şampiyonluk hamleleri değildi öyle olsa sezon sonunda hepsi batırmazdı, tek ayakta kalan adamları Tadicle Fred oldu Fred de sezonun yarısını sakat geçirdi.

kamptan önce 2 gün izin mı verdik topculara

Iyide kulüpler avrupada nasil yarisacak ozaman? Hersey milli takim degil, elbette kulüplerde basarili olmali. Asil ozaman oyuncu gelisir.
Bu zihniyete birşey anlatamazsin kuluplerin ekonomileri iyi olacak ki iyi oyuncular gönderecek milli takıma Avrupa da yarışmacı olmazsan ligin değerini artırmazsan hicbirsey olmaz.Altinordu yerlilerden oluşan bir altyapı ve kadrodan oluşuyordu şimdi kayboldu gitti.Oncelikle futbolun evrensel olduğunu kabul edip futbola yerli yabancı değil kalite katacak oyuncularla ilerleme bileceğini bilmemiz lazım.

Doğru Halil takıntın vardı şimdi de Zeki var gibi zira Doue ile Dedic’e teklif yapıp Zeki’yi alacağımıza yoruyorsun.

Fenerin transferleri de şampiyonluk hamleleri değildi öyle olsa sezon sonunda hepsi batırmazdı, tek ayakta kalan adamları Tadicle Fred oldu Fred de sezonun yarısını sakat geçirdi.

Evet yönetime güvenmediğimden dolayı sağ bek alana kadar rahatlamayacam o ihtimal benim içimde yaşıyor malesef ki.

Kağıt üstünde iyiydi transferler Tadic ve Fred sende dedin zaten Dzekodan beklentim yoktu Livakovic kağıt üstünde iyiydi Cengiz kağıt üstünde iyiydi sakatlık veya takım olamama onlara kalmış bişey ama dediğim gibi başa baş gitti ve kıl farkıyla bitti hata yapmış olsak üzülen taraf biz olucaktık.

Sene sonunda Galatasaray iyi olsun ben yanılmayada razıyım eleştirilmeyede razıyım sıkıntı yok

neyse suriyelileri gondermıyorsak ilerde mıllı takımda degerlendırırız

Evet maalesef Euro maceramız bittiğine göre artık transfere dönebiliriz.
Barış'ı bu turnuva sonrası tutamayız artık ama kesinlikle pazarlık yapmayı bilmeyen bir yönetime güvenemeyiz. 40dan aşağı atılmaması konusunda sosyal medyada tepki oluşmalı. Bir arkadaş da yazmış biz şuan Barış gibi bir oyuncuyu Avrupadan alamayız zaten, o yüzden kolayca salınmamalı.

Herkesin fikrine saygı var ancak Zahadan artık verim almak da zor. Bence etkili olabileceği tek yer forvet ve sol forvet ama kesinlikle kanat değil. O yüzden yollar ayrılabilir.

Ziyech takımda kalmalı. Oğuz da mutlaka alınmalı. Bu sene kanat konusunda sıkıntı yaşayabiliriz gibi bir his var içinde nedense.

barış Alper giderse bende giderim bu böyle bilinsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt