- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
EvetTransfermarkt mı belirliyor oyuncunun ederini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetTransfermarkt mı belirliyor oyuncunun ederini.
Zaniolo'ya neden 20 vermiyor kimse o zaman.
Çünkü malZaniolo'ya neden 20 vermiyor kimse o zaman.
Doğru Halil takıntın vardı şimdi de Zeki var gibi zira Doue ile Dedic’e teklif yapıp Zeki’yi alacağımıza yoruyorsun.Ben fener şampiyon olacak demedim şampiyonluk hamleleri yapıyor dedim. Keza geçen seneki transferlerine rağmen ismail kartaldan dolayı saçmalarlar demiştim. Biz insan üstü performans sergilemeyip 1-2 maç takılsak dediğim malesef gerçekleşecekti.
Ayrıca dedin ya memnun kaldığın tek bir şey görmedim diye İcardi-Demirbay-Sanchez-Angelino hepsi sevindiğim tarzda transferdi. Diğerlerine şüpheliydim tek ağır eleştirdiğim transferde Dervişoğlu oldu
Lucas torreira Türk hissediyor meselaTürk hisseden herkes Türk sayılmalı
Futbolcuların beyanı esas alınmalı
Bu zihniyete birşey anlatamazsin kuluplerin ekonomileri iyi olacak ki iyi oyuncular gönderecek milli takıma Avrupa da yarışmacı olmazsan ligin değerini artırmazsan hicbirsey olmaz.Altinordu yerlilerden oluşan bir altyapı ve kadrodan oluşuyordu şimdi kayboldu gitti.Oncelikle futbolun evrensel olduğunu kabul edip futbola yerli yabancı değil kalite katacak oyuncularla ilerleme bileceğini bilmemiz lazım.Iyide kulüpler avrupada nasil yarisacak ozaman? Hersey milli takim degil, elbette kulüplerde basarili olmali. Asil ozaman oyuncu gelisir.
Muslera'nın türk sayılmamasının ayıbı herkese yeterTürk hisseden herkes Türk sayılmalı
Futbolcuların beyanı esas alınmalı
Türk olunmazMuslera'nın türk sayılmamasının ayıbı herkese yeter
Doğru Halil takıntın vardı şimdi de Zeki var gibi zira Doue ile Dedic’e teklif yapıp Zeki’yi alacağımıza yoruyorsun.
Fenerin transferleri de şampiyonluk hamleleri değildi öyle olsa sezon sonunda hepsi batırmazdı, tek ayakta kalan adamları Tadicle Fred oldu Fred de sezonun yarısını sakat geçirdi.