- 20 Mayıs 2011
- 23.107
- 10.131
- 1.873
Hocam fenerin transferlere bak bi derimDuyeyi almaktan iyidir. Eli ayağı düzgün bişey olsa kafi çakacakları adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam fenerin transferlere bak bi derimDuyeyi almaktan iyidir. Eli ayağı düzgün bişey olsa kafi çakacakları adam
Katılıyorum abi , toplam kariyeri 20 maç, referans değil, iyi bir yedek olabilir, bize net dominant oyuncu lazım 3 adet , geri kalanı Doue gibi olabilirDoue kaç para
4ten fazla etmez gidip de kazık yemesinler
Hamza burdaki herkesin beğenisini kazanacak ,stilini sevecegi tek kişi.insallah sözleşme imzalar.kupa macinda penalti aldı en son,bi daha da gormedik.kivrak,teknik,dikine oynuyo sürekli,8-10 arası preste yapiyo.tam bizlikbi ara mertan caner öztürk vardi, büyük potansiyeldi sans bulamayip kayip gitti. topculara sans verilmezse cevherini nasil göstersin?
efe akmana bu sezon sans verilmeli, ben hamzayi cok begeniyordum, hizli cevik girdigi maclarda cokta etkiliydi.

Fenerle ilgili içerden bilgiler
3 tane transfer yapacaklarmış sol kanat, santrafor ve 6-8 orta saha
Mou 3lü oynamak isterse bir yabancı stoper daha gelebilirmiş, henüz belli değilmiş.
Bu 3 transfere ayırdıkları bonservis, imza bütçesi 50 milyon euro, maaş seviyesini bilmiyorum.
Doue kaç para
Bunu soyleyecegimi hic ummazdim ama ben Zeki'ye okeyim yav.Yerli sol bek almamız şart. Ankaragücü'nde yedeğe düşen Kazımcan'la sezona girilmez. Duruma göre sağ bek veya stopere bir yerli oyuncu daha alınması şart. Emin bize çizik attı. Metehan yeterli bulunmayacaktır. Kaan 55 mevkide birden oynatılmamalı
Hazirlik maclarinda bi gorelim artik caneri,beratı
İyi topçu mu değil miDoue kaç para
İyi topçu mu değil mi
Zeki-Kaan olmaz, Yabancı-Zeki olur. Kaan orta saha ve stoper rotasyonuna kaydırılır.Bunu soyleyecegimi hic ummazdim ama ben Zeki'ye okeyim yav.