Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi ara mertan caner öztürk vardi, büyük potansiyeldi sans bulamayip kayip gitti. topculara sans verilmezse cevherini nasil göstersin?
efe akmana bu sezon sans verilmeli, ben hamzayi cok begeniyordum, hizli cevik girdigi maclarda cokta etkiliydi.
Hamza burdaki herkesin beğenisini kazanacak ,stilini sevecegi tek kişi.insallah sözleşme imzalar.kupa macinda penalti aldı en son,bi daha da gormedik.kivrak,teknik,dikine oynuyo sürekli,8-10 arası preste yapiyo.tam bizlik

Yerli sol bek almamız şart. Ankaragücü'nde yedeğe düşen Kazımcan'la sezona girilmez. Duruma göre sağ bek veya stopere bir yerli oyuncu daha alınması şart. Emin bize çizik attı. Metehan yeterli bulunmayacaktır. Kaan 55 mevkide birden oynatılmamalı

Fenerle ilgili içerden bilgiler

3 tane transfer yapacaklarmış sol kanat, santrafor ve 6-8 orta saha

Mou 3lü oynamak isterse bir yabancı stoper daha gelebilirmiş, henüz belli değilmiş.

Bu 3 transfere ayırdıkları bonservis, imza bütçesi 50 milyon euro, maaş seviyesini bilmiyorum.

Bunların hiç ekonomik sorun yaşadığı bir dönem olmadı mı , Nereden geliyor bu değirmenin suyu

10 yıldır şampiyon olamıyorlar ama önüne gelene her paralar sıçıyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerli sol bek almamız şart. Ankaragücü'nde yedeğe düşen Kazımcan'la sezona girilmez. Duruma göre sağ bek veya stopere bir yerli oyuncu daha alınması şart. Emin bize çizik attı. Metehan yeterli bulunmayacaktır. Kaan 55 mevkide birden oynatılmamalı
Bunu soyleyecegimi hic ummazdim ama ben Zeki'ye okeyim yav.

Yedek Türk stoper olarak eğer ki emin gidecekse Cenk Özkaçar yoklanabilir. La Ligada 40 maça çıkmış adam sol stoper sol ayaklı tam Aponun yedeği olur 23 yaşında daha

Fener transfer mi yaptı? Niye hep fener konuşuluyor?

Newzat:

“Galatasaray’da 8 numara transferi için 1 haftalık süreç çok önemli..
Başkan “Ne gerekiyorsa yapın” dedi.. Aslan büyük oynuyor.. “diyeli 1 hafta oldu

Şahsen benim için pek mühim bir kaynak değil, zaten tier düşürüldü listemizde. BCT keza benim pek dikkate almadığını farklı bir kaynak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt