Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır cund beni alintiladiginda ben

1720378610211.webp

Twitter'da okuduklarını söylemiş. Yurt içi transferde bilgisi olabilir belki ama yurt dışı transferde olacağını hiç sanmıyorum. Bu dedelere sallıyoruz falan ama Doue ismini ilk onlar söyledi sonra herkes söylemeye başladı. Roma ile ilgilenebilir ama ilk önce sağ beklerinden birini göndermeliler Kardsrop'u göndermek istiyorlarmış ama oyuncu gitmeye pek yanaşmıyormuş hatta kampa alınmamış sanırım. Yine şuan Rpma, Rennes'ten Enzo Le Fee'yi almaya yakınmış. Sötloth, Chiesa ve Lecce'nin sol beki ile görüşmeleri ilerletmişler ve Lenglet ile ilgileniyorlarmış diye haberler okudum.

Devre arası Assignon transferi konuşulurken Assignon bize yaramaz Doue'yi almamız lazım diye çok mesaj görmüştüm. Şimdi de Doue için bize olmaz diye yorumlar okuyorum.
Köhn varken asinyon olmaz bu oyunda

Due ise köhnün savunma zaafiyetini azaltabilir ama hücum? Savunma 1e1 leri? Yeteri kadar atletizm ?Önünde kim oynayacak uyumlu olabilir mi bilmiyoruz, solunda sançez mi nelson mu olacak onu da bilmiyoruz,insanların kararsız kalması normal

Okanın da bunlara dikkat ettiğini sanmıyorum biz daha fazla kafa yoruyoruzdur

Şu ayhana sürekli gömüyoruz da angelino malının iyi oyuncu olduğunu ama bize uymayacağını bi o görüp akıl edebilmiş helal olsun

4 milyon Euro sırf adanın elektrik sistemine gidecekmiş, 7 milyon sağ beke versek çok mu?

Köhn varken asinyon olmaz bu oyunda

Due ise köhnün savunma zaafiyetini azaltabilir ama hücum? Savunma 1e1 leri? Yeteri kadar atletizm ?Önünde kim oynayacak uyumlu olabilir mi bilmiyoruz, solunda sançez mi nelson mu olacak onu da bilmiyoruz,insanların kararsız kalması normal

Okanın da bunlara dikkat ettiğini sanmıyorum biz daha fazla kafa yoruyoruzdur

Şu ayhana sürekli gömüyoruz da angelino malının iyi oyuncu olduğunu ama bize uymayacağını bi o görüp akıl edebilmiş helal olsun
Okan hocanın buna kafa yorduğunu düşünüyorum. Angelinho konusunda evet Ayhan Akman iyi görmüş. Doue gelecek olursak zaten tamamen gelişmiş hazır bir oyuncu değil. Alt yapısı öok iyi bir alt yapı. Onun dışında uzun süreli izlemediğimiz için soru işaretleri olması da normal. Ama sürekli hazır oyuncu da alamayız kadroda Barış Alper, Boey, Kerem gibi takımla birlikte gelişecek ve ileride satabileceğimiz oyuncular olmalı. Scout ekibi, teknik heyet ve bu isimlere okey veren kişiler de bu potansiyeli gördüyse bu isimlere gitmeliyiz. Muslera, Nelsson Sanchez, Apo, Torreira, Mertens, İcardi vb. gibi takımda bir çok olmuş oyuncumuz var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt