- 26 Kasım 2012
- 185.550
- 258.108
- 5.998
nkfvas
Bravo sinan abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nkfvas
Hayırlı olsun kayserispor'u satın mı aldınBeyler hayırlı olsun alırım
Büyük ayıpnkfvas
Köhn varken asinyon olmaz bu oyundaDevre arası Assignon transferi konuşulurken Assignon bize yaramaz Doue'yi almamız lazım diye çok mesaj görmüştüm. Şimdi de Doue için bize olmaz diye yorumlar okuyorum.
Gitti miBeyler hayırlı olsun alırım
İkisi hakkinda da fikrim yok :dDedic mi Doue mi anketi gelsin!
olsun söyle bir isimİkisi hakkinda da fikrim yok :d
Gronbaeki alalim mi iyi miİkisi hakkinda da fikrim yok :d
Batshuayiolsun söyle bir isim
Okan hocanın buna kafa yorduğunu düşünüyorum. Angelinho konusunda evet Ayhan Akman iyi görmüş. Doue gelecek olursak zaten tamamen gelişmiş hazır bir oyuncu değil. Alt yapısı öok iyi bir alt yapı. Onun dışında uzun süreli izlemediğimiz için soru işaretleri olması da normal. Ama sürekli hazır oyuncu da alamayız kadroda Barış Alper, Boey, Kerem gibi takımla birlikte gelişecek ve ileride satabileceğimiz oyuncular olmalı. Scout ekibi, teknik heyet ve bu isimlere okey veren kişiler de bu potansiyeli gördüyse bu isimlere gitmeliyiz. Muslera, Nelsson Sanchez, Apo, Torreira, Mertens, İcardi vb. gibi takımda bir çok olmuş oyuncumuz var zaten.Köhn varken asinyon olmaz bu oyunda
Due ise köhnün savunma zaafiyetini azaltabilir ama hücum? Savunma 1e1 leri? Yeteri kadar atletizm ?Önünde kim oynayacak uyumlu olabilir mi bilmiyoruz, solunda sançez mi nelson mu olacak onu da bilmiyoruz,insanların kararsız kalması normal
Okanın da bunlara dikkat ettiğini sanmıyorum biz daha fazla kafa yoruyoruzdur
Şu ayhana sürekli gömüyoruz da angelino malının iyi oyuncu olduğunu ama bize uymayacağını bi o görüp akıl edebilmiş helal olsun
olsun söyle bir isim
Adaya nükleer santral mi kuracaklarmis4 milyon Euro sırf adanın elektrik sistemine gidecekmiş, 7 milyon sağ beke versek çok mu?