Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güvenilirmi cidden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dominguez haberini bu girdikten sonra espn muhabiri girdi keza doue gelmicek dedi bizim muhabirler 2 haftadır doue kap gelcek diyor elde var sıfır donunda sallar şu an herkesi bence

Ekli dosyalar

• 20230824_010212.gif
    20230824_010212.gif
    985,2 KB · Görüntüleme: 28
Korkarım ki Kero kalıp Barış gidecek.
Ben ederini bulan her futbolcunun satilmasindan yanayım herseyden önce kulüp uçuk satislar yaparak geleceğini garantiye alır.Benfica Porto bu takımlardan sattikca daha cok güçlendi.Bizimde o şekil duruma gelmemiz için isme bakmadan ederini bulan herkesi satmamiz lazım.

Kutlu reis keşke hep maç sonu muhabiri olarak kalsaydı

Bence bizim icin cok para. Daha yeni yeni oynayan bir bek oyuncusuna bu bonservisi vermek ne kadar dogru.
Bence de çok bu Dedic olsa neyse o paraya.

Yarın Doue bekleneni veremezse bugün okey diyenler niye bu adamı aldık 20-30 maçı vardı, bu kadar para verdik diyecekler. Hiç şaşmaz.

Borna Sosa neden düşünmüyoruz acaba, Doue kadar milli maçı vardır sadece adamın yaşı da geç değil, maliyetleri de yakın olur konuşulan paralara bakılırsa onun da tekrar satış ihtimali var bu Doue işi can sıkmaya başladı. Oradan Boey geldi tuttu diye her aldığımızdan ihya olacağımız gibi bir inanış var muhtemelen de 7 + bir para kapalı kutu bir oyuncuya vermek ne kadar mantıklı hem de performans bekleyeceğiz hemen bu adamdan bu iş yaş olur gibi geliyor bana.

Ben de bu adama takmışım harbi adam sol bek bize sağ bek lazım olmadı da :D Yani yine de bu paraları veriyorsak daha net birilerine gidebiliriz.

Borna Sosa neden düşünmüyoruz acaba, Doue kadar milli maçı vardır sadece adamın yaşı da geç değil, maliyetleri de yakın olur konuşulan paralara bakılırsa onun da tekrar satış ihtimali var bu Doue işi can sıkmaya başladı. Oradan Boey geldi tuttu diye her aldığımızdan ihya olacağımız gibi bir inanış var muhtemelen de 7 + bir para kapalı kutu bir oyuncuya vermek ne kadar mantıklı hem de performans bekleyeceğiz hemen bu adamdan bu iş yaş olur gibi geliyor bana.
Adam sol bek. Köhn varken yabanci sol bek almayiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt