Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GR6M1emWAAA6V2R

Roma kalimıendo ve duyeyi bitirmiş gibi bişey. Bunlar sanchezi satmadan bisakkayı alır umarım. Sanchezi sattıktan sonra bisakkanın da bi önemi yok brnim şöin

Müstehak ya Erdene bok attılar aylarca, iş bitirecek tek adam yok yönetimde.

Doue nöbeti mi tutulur saçmalığa bak, gidersin alırsın, Oğuzmuş gidersin alırsın yoksa ismini anmazsın.

Sanchez’i Barış’ı falan ucuza satarlarsa taraftar yıkar o stadı başlarına.
Florya işi Erden başgan sayesinde çözüldü içimiz azıcık rahatladı, fakat transfer konusunda yönetimin karar verici olması acaip huzursuz ediyor. Hele şu hesabın twitlerini okuyunca canım sıkıldı.

monako sitesine gece yarısı baskın yapmış taraftara due nöbeti bekletiyor yöneticiler hey Allahım

Florya işi Erden başgan sayesinde çözüldü içimiz azıcık rahatladı, fakat transfer konusunda yönetimin karar verici olması acaip huzursuz ediyor. Hele şu hesabın twitlerini okuyunca canım sıkıldı.
Bak mevzu karar vericilik değil, isimler zaten belli, hoca vermiş listeyi.

Gideceksin sınırlar içinde alacaksın ikna edeceksin adamla kulübü. Yok beceremiyorlar.

Mayıs 25te mi seçildiler tek icraatleri yok bu güne kadar, utanmadan bir de Florya parasının 125 milyonuyla adayı hizmetinize sunucaz falan diyor.

Bak mevzu karar vericilik değil, isimler zaten belli, hoca vermiş listeyi.

Gideceksin sınırlar içinde alacaksın ikna edeceksin adamla kulübü. Yok beceremiyorlar.

Mayıs 25te mi seçildiler tek icraatleri yok bu güne kadar, utanmadan bir de Florya parasının 125 milyonuyla adayı hizmetinize sunucaz falan diyor.
Ben ama o bıyığı görünce bişey olmayacağını anlamıştım

Müstehak ya Erdene bok attılar aylarca, iş bitirecek tek adam yok yönetimde.

Doue nöbeti mi tutulur saçmalığa bak, gidersin alırsın, Oğuzmuş gidersin alırsın yoksa ismini anmazsın.
Sanchez’i Barış’ı falan ucuza satarlarsa taraftar yıkar o stadı başlarına.
Çok gerginsin , saat başı gelip milleti şu şekil yapıp gidiyorsun

Hamza burdaki herkesin beğenisini kazanacak ,stilini sevecegi tek kişi.insallah sözleşme imzalar.kupa macinda penalti aldı en son,bi daha da gormedik.kivrak,teknik,dikine oynuyo sürekli,8-10 arası preste yapiyo.tam bizlik
bizlik derken zaten bizim sözlesme uzatmazsak aptallik olur. modric gibi stili var. salmamaliyiz, ha saliyorsakta satalim avrupada oynasin pay koyalim, o cocuk bos degil!

Doue'nin gerektiğinde fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Rennes alt yapılı, milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu, Rennes'te öyle böyle formayı almış bir isim. Sözleşmesi bitiyor olmasa belki de hiç gündemimize girmeyecek biriydi. İyi oynar veya kötü oynar bilemem ama o kadar küçük görülecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Zaten bize kesin geldiği falanda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt