Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin sonunda gidip fahis fiyatlara zekiden bile kötü olan assignon alınacak sonra clde kohn ve assignon bekleriyle rakipler maç başına 6 gol beklentisiyle oynayacaklar

geçen hafta da assignon yerine doue isteniyordu

kim bu herifler hangisi iyi bilen yok mu
Reis asignonu duyeye tercih ederim ama bunlar sanchezi satma derdinde bir de ortasahaya hücumcu bişey bakıyolar çok açık verir takım. Yani ikisi de bizlik değil. 6 aydır atletik biraz da savunma yapabilen bi sağ bek bulamayan yönetim mi olur

Feramuz Konya'dan başka yer bilmiyordur.

Yarro dediğin Rahmi mi

Gelsinler onlara uskudari gezdirip yemek ismarliyim. Hatta sende gel.
İkisinin boy ortalaması 192 falan olm, kilo desen 100+ yanlarına gelseler kendi kendini denize dökersin Üsküdar’da

Konu isimler değil ki bir senedir boşta olan mevkiye transfer istiyor taraftar dursun hala adaya şunu bunu yapalım sevdasında

Uzakta kaldığım için soruyorum A.Dedić söylendiği gibi G.Doue nin alternatifi mi?

A.Dedić bu sene yaşadığı sakatlıklar ile uzakta kaldı belki ama aynı yaşta olduğu G.Doue den çok daha tecrübeli, ismi daha bilindik ve piyasası da olan bir oyuncu

Sanki G.Doue nin A.Dedić ve Y.Sugawara nın alternatifi olması gerekmiyor mu? Bu kadar saçmalıklar dolaştığına göre G.Doue transferi de yattı anlaşılan

Doueyi övmek bu kdr kolaysa Assignon yazınca niye polis gibi tepemize üşüşüyorsun o zmn rtaş ?
Assignon yazınca tepenize üşüştüm mü? Yoksa bu adamın defansı hiç yok o yüzden uygun olmaz mı dedim? Assignon'u burada Doue'nin küçümsendiği gibi küçümsemedim. Tarz olarak uygun bulmadığını belirttim. Doue'ye bu tarz eleştirilere de bir şey demem görüştür ama bir çöp denmediği kaldı oyuncuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt