Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.822
- 23.368
- 3.723
Şöyle bol tereyağlı yanında tftik tavuklu az karabiber uff.boeyin paraları, tavuk pilav ve şarap masraflarına gidiyor gibi
Üstüne de beyaz şarap chardonnay varsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle bol tereyağlı yanında tftik tavuklu az karabiber uff.boeyin paraları, tavuk pilav ve şarap masraflarına gidiyor gibi
adaya 1 gbs internet bağlatmışlar ona da gidiyorboeyin paraları, tavuk pilav ve şarap masraflarına gidiyor gibi
Şöyle bol tereyağlı yanında tftik tavuklu az karabiber uff.
okan hocanın bay ı yakında kullanma şekli
AYRAN DEĞİL ŞARAPŞöyle bol tereyağlı yanında tftik tavuklu az karabiber uff.
Sizi en iyi anlayanlardan biri benimdir. Doğma büyüme İzmir'liyim. 75'te Güzelyalı'da doğdum. 20 yılım geçti Güzelyalı'da. Çocuklukta dayımın etkisi ile bir süre Göztepe'yi tuttum. Sonra Galatasaray'ıma tutuldum. Küçükken dayım Göztepe maçlarına giderken beni götürürdü. O zamanlar bile bizi sevmezlerdi. Son zamanlarda ise iş ayyukaya çıktı. Yolda tek bir Galatasaray'lı bulsalar tekme tokat girerler bunlar. Hatta gidip sorsanız şikecileri daha çok severiz derler.İzmirliyim ben yıllarca Göztepe - Galatasaray maçları izledim. 90 dakika Galatasaray'ın her değerine ağza alınmayacak küfürler ederler. 90 dakika Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ederler. Stad dışında çocuk çoluğa saldırırlar. Yaptığın şey Trolluk falan değil. Galatasaray forumunda insanların sinir uçları ile oynama
İYİCE SIKMAYA BAŞLADIN ARTİK
Konusulan isimlere bak be
Paul
Rabiot
Hojberg
Tominay
Ben boyle bi donem daha hatirliyom sanki ya, Melo gitmis bilal kisa gelmisti
Sözleşme yok yanlış bilgi. Lincoln bonservisi karşılığında verilmişti. Ne zaman biteceğini bilen yok.
Fiyatlar iyice dussun diye bekliyoruz eminimgeçen senede bu topcuların ismi geçiyordu vecino-ndombele ikilisinden birine kaldık![]()
Abartı olmasın Ali koç'tan nasıl tiksiniyorsam bu dursun'dan o mertebe tiksiniyorum yav. Zarar verme konusunda kafa kafaya yarışırlar. Hamamcıoğlu yüzüne çarptı 5x10 milyon diye suratını bile kaldıramadı beceriksiz herif.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yav Ali Turap kaç kere şans da buldu şov yapmasını beklemiyoruz da Uğur Çiftçi’ye de otoban olmasınAli turap ve vincent bayındır varken ugur kaan neden yav?beğensem de gerek yok