Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartı olmasın Ali koç'tan nasıl tiksiniyorsam bu dursun'dan o mertebe tiksiniyorum yav. Zarar verme konusunda kafa kafaya yarışırlar. Hamamcıoğlu yüzüne çarptı 5x10 milyon diye suratını bile kaldıramadı beceriksiz herif.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hiç yabancı basında isim de çıkmıyor anlaşılan bu zamana kadar hiç somut adım atılmamış tamamen yetkiyi beklemişler.

İzmirliyim ben yıllarca Göztepe - Galatasaray maçları izledim. 90 dakika Galatasaray'ın her değerine ağza alınmayacak küfürler ederler. 90 dakika Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ederler. Stad dışında çocuk çoluğa saldırırlar. Yaptığın şey Trolluk falan değil. Galatasaray forumunda insanların sinir uçları ile oynama

İYİCE SIKMAYA BAŞLADIN ARTİK
Sizi en iyi anlayanlardan biri benimdir. Doğma büyüme İzmir'liyim. 75'te Güzelyalı'da doğdum. 20 yılım geçti Güzelyalı'da. Çocuklukta dayımın etkisi ile bir süre Göztepe'yi tuttum. Sonra Galatasaray'ıma tutuldum. Küçükken dayım Göztepe maçlarına giderken beni götürürdü. O zamanlar bile bizi sevmezlerdi. Son zamanlarda ise iş ayyukaya çıktı. Yolda tek bir Galatasaray'lı bulsalar tekme tokat girerler bunlar. Hatta gidip sorsanız şikecileri daha çok severiz derler.

İzmir'e hangi takımı tut deseniz Altınordu ya da Altay derdim. Ama asla Göztepe değil. Hatta Karşıyaka bile değil. Şimdi Karşıyaka'da oturuyorum. Basket maçları zamanı görüyorum. Onlarda sıkıntılı.

Bu yüzden ölene kadar Galatasaray.

Abartı olmasın Ali koç'tan nasıl tiksiniyorsam bu dursun'dan o mertebe tiksiniyorum yav. Zarar verme konusunda kafa kafaya yarışırlar. Hamamcıoğlu yüzüne çarptı 5x10 milyon diye suratını bile kaldıramadı beceriksiz herif.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Koç en azından para saçıyor, bu gelen parayı napıyor belli değil. Aylar önce 35 milyona bek sattık temmuz oldu hala yerine adam alınmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt