Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliveiraya bile muhtaç kalmayalım da gerisi kolayoliveira’dan kurtulabilecek miyiz acaba cok merak ediyorum hiç sanmasam da
Kepazelik olduğundan hemfikiriz. Ama uzun bir süre daha böyle olacak çıkmak istersen herhalde ciddi bir para ödememiz gerek

@Feramuz Kayalarİzmirliyim ben yıllarca Göztepe - Galatasaray maçları izledim. 90 dakika Galatasaray'ın her değerine ağza alınmayacak küfürler ederler. 90 dakika Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ederler. Stad dışında çocuk çoluğa saldırırlar. Yaptığın şey Trolluk falan değil. Galatasaray forumunda insanların sinir uçları ile oynama
İYİCE SIKMAYA BAŞLADIN ARTİK
Davetiyen yoksa ayarlayayimAda da yine etkinlik varmış
evet ağlayarak foruma giriyorum şu an
Feramuz Kayalar'in antu'ya kalıcı transferi için görüşmelere başlanmıştır.
dün %95 demişler dün "yarına yetişir mi ne dersin" falan diyorlardı.Pazartesi-salı günü için açıklama olabilir deniyordu Doue için Ajans1905. Bakalım...
kolpa gibi o işPazartesi-salı günü için açıklama olabilir deniyordu Doue için Ajans1905. Bakalım...
Biz bedava yiyici degiliz elbet hesabı sorulacak bunlarınDavetiyen yoksa ayarlayayim