Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.052
- 39.843
- 2.953
Gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EURO 2024'un bitmesini bekliyoruz.İyi nöbetler
Var mı gelişme?
Bir gece ansızın #2 #8
Daha iyi bir EURO için bekletiyoruzEURO 2024'un bitmesini bekliyoruz.
Kerem Övet artık pek dikkate alacağım biri değil. Genel Kurul üyesisin sen mesela yanlış gördüğün şeyleri konuş ama katıldı mı katılmadı mı o bile belli değil? Amatör branşları dışarda tutuyorum ama kendisinin diğer konularda bir şey bildiğini sanmıyorum.dün %95 demişler dün "yarına yetişir mi ne dersin" falan diyorlardı.
EskiAçıkta var akşam bakalım Kerem Övetorda kürsüye çıkıp söylemeye yemeyen neler diyecek.
Biz bedava yiyici degiliz elbet hesabı sorulacak bunların
katıldı tabi - foto basmış kongredenKerem Övet artık pek dikkate alacağım biri değil. Genel Kurul üyesisin sen mesela yanlış gördüğün şeyleri konuş ama katıldı mı katılmadı mı o bile belli değil? Amatör branşları dışarda tutuyorum ama kendisinin diğer konularda bir şey bildiğini sanmıyorum.
bjk immobile mi aldı ???Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım
Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler
Jk medyasının yalancısıyım ama İtalyanlar transfer dönemi sonunda geleceği belli olacak falan demişbjk immobile mi aldı ???
Monçi yine karsimizda
EURO 2024'un bitmesini bekliyoruz.
Daha iyi bir EURO için bekletiyoruz
Monçi yine karsimizda