Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedladdning.jpeg-1.webp

Gibi nöbet

Geçen seneki zaha nöbetine gidelim bari

Dursun berlusconiye dönüşmüş resmen her gün moetler patliyor

dün %95 demişler dün "yarına yetişir mi ne dersin" falan diyorlardı.

EskiAçıkta var akşam bakalım Kerem Övetorda kürsüye çıkıp söylemeye yemeyen neler diyecek.
Kerem Övet artık pek dikkate alacağım biri değil. Genel Kurul üyesisin sen mesela yanlış gördüğün şeyleri konuş ama katıldı mı katılmadı mı o bile belli değil? Amatör branşları dışarda tutuyorum ama kendisinin diğer konularda bir şey bildiğini sanmıyorum.

Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım

Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler

Kerem Övet artık pek dikkate alacağım biri değil. Genel Kurul üyesisin sen mesela yanlış gördüğün şeyleri konuş ama katıldı mı katılmadı mı o bile belli değil? Amatör branşları dışarda tutuyorum ama kendisinin diğer konularda bir şey bildiğini sanmıyorum.
katıldı tabi - foto basmış kongreden

ama nedense yemiyor inandığını konuşmak...

o yüzden hiç eleştiri hakkı yok aslında - bugün gene "belliydi kemerbugaz - söyledik" flan filan der. dalga konusu.

Ekli dosyalar

• 6071.webp
    6071.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 19
  • images.webp
    images.webp
    966 bayt · Görüntüleme: 19
  • 661b6ea44b702927a2cf4523.webp
    661b6ea44b702927a2cf4523.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 19
  • images (1).webp
    images (1).webp
    842 bayt · Görüntüleme: 19
  • lahmacun-yeni-one-cikan.webp
    lahmacun-yeni-one-cikan.webp
    160,3 KB · Görüntüleme: 18
Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım

Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler
bjk immobile mi aldı ???

Loadingler, yüzde 90lar. Bambaşka bir transfer dönemi yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt