Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım

Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler

milli takımı sabote etme pahasına aşağılıkça organize ettikleri semih lincine rağmen semih oynamayacak

Monchi her sene şu şekilde bizim kulübe lazer tutuyo temsili yav :D
Walden the Wizard on X: Oynadığınız oyunlar içinde lazer tutan dayı gibi  sizi en çok darlayıp rahatsız eden lavuk kimdi? https://t.co/xVgGNtmis1 / X

BAY’ı Liverpool istiyorsa 45den acalim kapiyi.

Ota boka 40 oduyo PL takimlari, onlar icin para degil.

Yoksa seneye 60.

milli takımı sabote etme pahasına aşağılıkça organize ettikleri semih lincine rağmen semih oynamayacak
Tabi oynamayacak. Hedefsiz kaldılar diye oynatılmadı çocuğun MT’de 11 olmasını falan bekliyorlar. 2011’de Anıl Dilaver’i neden MT’ye çağırmıyorsunuz demek gibi bir şey

Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım

Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler
Gio bu kadar ofansif adamla oynamaz.

343 433 oynatmış hep.

Gidip camiye keramettin abi ve bissaka için dua edeyim bari🤲

semih yedek kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt