- 18 Eylül 2018
- 15.644
- 11.993
- 1.473
Monçi yine karsimizda
Bu kele harbiden nah çekip gondermeliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monçi yine karsimizda
AYRAN DEĞİL ŞARAP
İMAN DEĞİL GAVURLUK
Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım
Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler
Gurmepay
Monçi yine karsimizda
Tabi oynamayacak. Hedefsiz kaldılar diye oynatılmadı çocuğun MT’de 11 olmasını falan bekliyorlar. 2011’de Anıl Dilaver’i neden MT’ye çağırmıyorsunuz demek gibi bir şeymilli takımı sabote etme pahasına aşağılıkça organize ettikleri semih lincine rağmen semih oynamayacak
mattycash +20 m pound veya 25 m pound + tielemansversinler düşünelim
Gio bu kadar ofansif adamla oynamaz.Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım
Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler
GvB’nin bir futbol mentalitesi var mı şüphelerim var doğrusu. Rangers’ta Gerrard’tan aldığı mirası devam ettirdi diye düşünüyorum. Öncesini de çok bilmiyorum doğrusu.Gio bu kadar ofansif adamla oynamaz.
343 433 oynatmış hep.
semih yedek kalırJk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım
Galatasaray, Efe Akman ile dört yıllık sözleşme imzaladı. (Habertürk)