Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 251508

Gurme Transfer Nöbetçisi :uiyy:

Şu ana kadar İcardi hariç ne dediysek o. İcardi'nin geç gelişi nasıl haber olmadı onu anlamadım yada ben İcardi'nin bu kadar erken geleceğini hiç düşünmemişim. :red:
Icardi gec falan gelmedi. Muslera ve Torreira ile beraber daha fazla izin verildi Guney Amerikali olduklari icin. Ama Torreira kendisi erkenden geldi.

Ziyech'de bu gruba dahil ayrica, keza Nelsson'da.

Icardi gec falan gelmedi. Muslera ve Torreira ile beraber daha fazla izin verildi Guney Amerikali olduklari icin. Ama Torreira kendisi erkenden geldi.
Öyle bir şey iddia etmiyorum zaten. Bunları yazdığımda tarih 29 Mayıs ve İcardi ilk yurt dışı kampına gelmez diye düşünüyordum ben. O yüzden de mesajda kendime vurmuşum bu kadar erken gelmesini beklemiyordum diye.

İsmi çıkmamış olan son gün alacağımız Ndombele ayarında birisi olur büyük ihtimalle. Yakında “ iki aydır bizi bekleyen oyuncu var ama daha iyisini almak için bekletiyoruz “ demecini verir bir yönetici

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keremin gideceği bu kadar konuşuluyorsa Oğuz'u alıp kampa yetiştirmemekte ayrı skandal olur.

20 milyon bile McTominay için çok ucuz, hadi yaşından dolayı üst sınır 20 diyelim.

Eğer öyle bir ihtimal var ise varımızı yoğumuzu o adama basmamız lazım.

Gece gündüz kapısında birini yatırsınlar. Bir şekilde o çocuğu projeye inandırsınlar.

Ateşli bir oğlan, tam bizlik topçu adı geçenler arasında bizim oyuna en uyan profil bence kendisi.

Belirli bir kariyerde ki oyuncuyu şu an getirmek zor. Turnuva bittikten sonra domino etkisi yaratacak oyuncular o fırsatı görmek ister

Doue falan için bunlar geçerli değil tabii hâlâ niye sağ bek gelmedi anlamak zor

davinson nelsson akerim ve emin tutulmalı

bu sene şampiyonlar liginde başarı istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt