Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.657
- 14.502
- 2.623
İyi ki bu kararı sen vermiyorsunHaluk Yürekli: "Barış Alper için Galatasaray'ın kafasını karıştıracak teklifler 30 + bonus olur ama ben 25 m euro + bonusa verirdim."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi ki bu kararı sen vermiyorsunHaluk Yürekli: "Barış Alper için Galatasaray'ın kafasını karıştıracak teklifler 30 + bonus olur ama ben 25 m euro + bonusa verirdim."
35+ olmalı Barış için.Haluk Yürekli: "Barış Alper için Galatasaray'ın kafasını karıştıracak teklifler 30 + bonus olur ama ben 25 m euro + bonusa verirdim."
Bekara eş boşamak kolayHaluk Yürekli: "Barış Alper için Galatasaray'ın kafasını karıştıracak teklifler 30 + bonus olur ama ben 25 m euro + bonusa verirdim."
YESSSSS
1 sene daha izleyeceğiz babayı
Arda’nın 18 çıkış opsiyonu yok muyduHaluk Yürekli: "Arda Güler bile o rakamları göremeden gitti 25-30 m euro ülkemiz açısından çok yüksek rakamlar."
YokFerdi’nin 18 çıkış opsiyonu yok muydu
Turnuvayı 25-30 alacak kadar iyi geçiremedi sanki forvet oynadı diye, geleceğini sanmıyorum; CL beklerlerDevamında astronomik rakam olarak 25-30 arasını işaret ettiler yani bu fiyatlar gelirse gider demeye getirdiler.
Arda yazacaktım yaw