Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.894
- 36.414
- 3.798
Süleyman Rodop'tan geride başladılar bu sene Doue işini de ilk dede vermişti. Bu biraz ilginç.Gökhan Dinç: "Galatasaray'da şu an yürüyen tek transfer operasyonu Doue."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop'tan geride başladılar bu sene Doue işini de ilk dede vermişti. Bu biraz ilginç.Gökhan Dinç: "Galatasaray'da şu an yürüyen tek transfer operasyonu Doue."
Alırlar onuKaç tane oyuncuyla adı çıktı Fb'nin hiç biri olmadı. Kaç haftadır El Neysri santrafora bitirmeye çalışıyorlar.
Sabitzer‘i almamiz imkansiz.Sabitzerden haberi olmayanları ciddiye alamam kel
Galiba.Doue ho diyebilirmiyiz
Maximin aldılar büyük ihtimal. Merihlede isimleri geçiyor ne yapacaklar bilmiyorum ama.fb henuz kimseyi almadı,50 tane kanat geciyo onlarla.kiralik maximin ya da texeira alacaklar sola.ben olsam texerira alirdim,o çocuk yetenekli ve fiizikli
Mou için 15 veren ona da istese 8-9 verirler12 m euro alan maksimin fenerde 2m euroya oynayacaktır
Adayı verseymisizHaluk Yürekli: "Oğuz Aydın'ı Galatasaray kampa götürmek istiyor Alanyaspor'a 5 m euro net bonus, oyuncu filan yok son teklifimiz bu denilmiş."
Allah akıl fikir versinHaluk Yürekli: "Oğuz Aydın'la ilgili son durum Galatasaray'ın teklifi 5 m euro'ymuş."
sen malsan biz napalımHaluk Yürekli: "Barış Alper için Galatasaray'ın kafasını karıştıracak teklifler 30 + bonus olur ama ben 25 m euro + bonusa verirdim."
Hani 4'ün üstüne kesinlikle çıkılmayacaktı.Haluk Yürekli: "Oğuz Aydın'la ilgili son durum Galatasaray'ın teklifi 5 m euro'ymuş."