Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Doue ve Oğuz Aydın bilgileri menajer aracılığıyla değil direk kulübün içinden aldık."

Yahu arkadaş bizim adımız San Maxımın gibi bir oyuncuyla anılsa herkes olmaz öyle şey 12 milyonluk maaşı nasıl karşılayacağız, çok pahalı, İcardi den fazla vs vs yazar dururdu. Fenerle adı geçince kimse buraya takılmıyor. Bu adamın 12 milyon maaşı var yaw şaka değil 2 - 3 - 5 değil yani. Ki daha takımıyla da anlaşılmamış. Belki Arap takımı da isteyecek bonservis. Nasıl bu oyuncuların ismi rahat rahat geçiyor anlamıyorum gerçekten...

Mal mal sezon boyunca Kerem'i boklayan ıslıklayan şımarık toksik tayfa münasip bir yerine kına yaksın, hatta yetmez saçma sapan paralara Oğuz Aydın gelince bir kez daha kına yaksın.

Her sezon minimum 20 gol/asisti garanti olan adamın bir anasına sövmediğiniz kaldı. Hatta onu yapan utanmazlar bile olmuştur aranızdan.

Kerem gidecekse zaten Oğuz gelmek zorunda.

Yerine alabileceğimiz yerli yok.

Zaha vs gitmeden yabancı da alamaSın.

bence kerem kesin gitti ama şimdi süreci durdurdular oğuz için fiyat arttırmasınlar diye

Yahu arkadaş bizim adımız San Maxımın gibi bir oyuncuyla anılsa herkes olmaz öyle şey 12 milyonluk maaşı nasıl karşılayacağız, çok pahalı, İcardi den fazla vs vs yazar dururdu. Fenerle adı geçince kimse buraya takılmıyor. Bu adamın 12 milyon maaşı var yaw şaka değil 2 - 3 - 5 değil yani. Ki daha takımıyla da anlaşılmamış. Belki Arap takımı da isteyecek bonservis. Nasıl bu oyuncuların ismi rahat rahat geçiyor anlamıyorum gerçekten...
Maaşının yanında bonservisiyle almaya çalışıyorlar 20 m euro civarı beklenti var 15 m euro civarında alabilirler.

kiralık alıcaklar

Haluk Yürekli: "Mctominay, Hojbjerg gibi oyuncularla ilgili hiçbir şey beklemeyin demiştik bu oyuncular Temmuz transferi olmaz çünkü ilk tercihi Türkiye olmaz anca Ağustos sonu transferi olur."

Kerem bu sene gitmez,mayıs 2025te kesin gider

Doue ve Oğuz Aydın geldiğini varsayarsak ilk 11' giremezse şaşıracak biri var mı? bu kadroyu seviye atlatır mı? bence şüpheli.. bari orta sahaya garanti cl seviyesinde bir adam alalım.. ve mertensin arkasına bir potansiyel genç alalım..

Haluk Yürekli: "Bu oyuncuların bugünden yarına olma ihtimalini ben görmüyorum bu oyuncuların kampa yetişmesi mümkün değil."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt