Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fenerin transfer komitesindeki adamlar iş bitirici. saint maximin almışlar galiba kimle isimleri çıktıysa alıyorlar bide bi muhabirleri var kimi yazdıysa geliyor

bizim her muhabirden bi ses çıkıyor. Transferdede adımız kimle geçtiyse eziyet haftalar sürüyor.

Yabancı sportif direktörümüz olsa keşke
Benim anlamadığım fener ile her adı geçen oyuncuya sanki bitmiş gibi balıklama atlıyor bizim taraftar, ee bittide niye açıklamıyor bu adamlar maşallah fener 1 aydır 10 adam aldı.

Benim anlamadığım fener ile her adı geçen oyuncuya sanki bitmiş gibi balıklama atlıyor bizim taraftar, ee bittide niye açıklamıyor bu adamlar maşallah fener 1 aydır 10 adam aldı.

Bunların muhabiri kimi yazdıysa geliyor. Diğerlerine kulak asmıyorlar zaten. Daha ben tutturamadığı transfer görmedim

Haluk Yürekli: "8 numara transferinin uzaması ne kadar iyi bir oyuncuyla uğraşıldığını gösteriyor gidip oraya anında 3-5 m euro bir oyuncu çekebilirsin."

aynen aynı geçen yıl gibi

1720473286357.png

Yok abi alamazlar orta saha falan bunlar.

Sergio kalp kalp sarı kırmızı devam

Fenerin bütçesi bize göre 3-4 kat daha fazla bendeki duyum 3 oyuncuya 8 numara, kanat ve forvete yaklaşık 50 m euro harcayacaklar.

Hatta onların liste başı orta sahası Hojbjerg onlarda onu bekliyor.

Ebosele'nin hızı dışında pek bir artısı yok bence ama çok izlediğim söylenemez

Zaha olayi ne olcak acaba.
Aldigi meblağ ile banko oynamalı. Ama geçen sezon büyük soru işareti.

Kağıt üstünde BAY-Zaha banko kanatlarımız... Ama ikisi de GS da kalır mı soru işareti.

Orta sahayı almazsan gruplara da kalamayabilirsin.
Sadece şampiyonlar ligi için değil, Türkiye ligi içinde 8 numara eksiği bariz ortada

Zaha olayi ne olcak acaba.
Aldigi meblağ ile banko oynamalı. Ama geçen sezon büyük soru işareti.

Kağıt üstünde BAY-Zaha banko kanatlarımız... Ama ikisi de GS da kalır mı soru işareti.
Geçen sene kamp yapamamış üstüne yine tekrar sakatlanınca baya geri atmıştı bu sene farklı olur iyi 2 tane kamp yerse taş gibi döner gibi geliyor muhtemelen hazırlık süreci kendisinin kaderini tayin eder ama kalmasını yakın görüyorum.

kim ulan etkileşim için bile ismi sızdırmadıkları adam - kimi kovalıozda "aman isim verme sakın bak aman ha" modunda bunlar...

Arda güler bile neyla bay neredeyse tamamlanmıs bir topcu arda gelecekte belki iyi olur oda oynarsa :asd:

Fenerin bütçesi bize göre 3-4 kat daha fazla bendeki duyum 3 oyuncuya 8 numara, kanat ve forvete yaklaşık 50 m euro harcayacaklar.

Hatta onların liste başı orta sahası Hojbjerg onlarda onu bekliyor.
Sendeki duyum yanlış ama.ferdiyi mourinhoya rağmen pazarlıyorlar.ordan gelecek parayı da lindelof ve nesyriye gömecekler

temmuzda gelen 10 üzerinden 7-8lik topçu > eylülde gelecek 10 üzerinden 9luk topçu

icardi bir istisna idi

geçen sene de benzer riskler alındı okan hoca kaanla yönetimin götünü kurtardı

tekrar tekrar aynı hataya düşülmesin

8 no için geçen sene de aynısı deniyordu hem de aynı zamanlar valla dejavu oluyorum artık kafayı yiyeceğim, sonra da son gün ndombele almıştık

bunu her gün yinelemeliyiz

gelen meblağdan bağımsız barışı satan şerefsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt